23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τα βρήκαν Υπουργείο-ΟΣΥΠΑ, ενημερώνονται οι οδηγοί αύριο

Σε συμφωνία με το Υπουργείο Μεταφορών φαίνεται να κατέληξε σήμερα η εταιρεία ΟΣΥΠΑ σε συνάντηση των δύο πλευρων στο Υπουργείο σύμφωνα με πληροφορίες του Pafospress.com.

Στη συνάντηση από πλευράς εταιρείας, όπως το Pafospress είναι σε θέση να γνωρίζει, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΟΣΥΠΑ, Γεώργιος Ιωαννίδης και η πλευρά του Υπουργείου κατέληξαν σε συμφωνία η οποία τώρα θα μεταβιβαστεί στην πλευρά των οδηγών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία του Υπουργείου θα παραστεί αύριο στα γραφεία της εταιρείας στο λιμάνι για να ενημερώσει τους οδηγούς για τα συμφωνηθέντα. Ήδη για το θέμα αυτό ενημερώθηκαν οι οδηγοί και αύριο θα παραστουν για να μάθουν όλες τις εξελίξεις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα πράγματα μεταξύ των δύο πλευρων οδηγήθηκαν σε αυτό το σημείο, που ίσως είναι η ιδανική λύση και για το Υπουργείο και για την ΟΣΥΠΑ, αφού αφενός η εταιρεία δεν ήθελε να απωλέσει την συμφωνία με το κράτος και αφετέρου το κράτος ήταν σε αδιέξοδο στην προσπάθεια εξεύρεσης μεγάλου αριθμού λεωφορείων για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητικών διαδρομών και των υπολοίπων δρομολογίων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ