20.9 C
Paphos
Wednesday, March 27, 2024

Έληξε ο συναγερμός στο Mall- Από τι προκλήθηκε η εκκένωση; (ΑΠΟΚΛΕΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στην άμεση εκκένωση του Kings Avenue Mall προχώρησε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Κυριακής η Αστυνομία σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Mall μετά από πληροφορία ότι σε σημείο του πολυκαταστήματος, στην περιοχή των εστιατορίων υπήρχε καπνός.

Ο κόσμος προς στιγμής πανικοβλήθηκε αφού άκουγε τις ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα του πολυκαταστήματος για άμεση εκκένωση με αποτέλεσμα να βρεθεί στους δρόμους τόσο με τα πόδια όσο και με τα οχήματά του.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το PafosPress.com οι επισκέπτες εγκατέλειψαν μαζικά το πολυκατάστημα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μετά από λίγα λεπτά και αφού επιθεωρήθηκε η περιοχή στην οποία υπήρχε αναφορά για καπνούς διαπιστώθηκε ότι αυτοί έβγαιναν από φαστφουντάδικο εντός του Mall. Άμεσα το πρόβλημα διευθετήθηκε και ο συναγερμός έληξε.

Όπως επιβεβαίωσε ο αξιωματικός υπηρεσίας της Αστυνομίας μιλώντας στο PafosPress.com ο συναγερμός έληξε και ο κόσμος επέστρεψε στο Πολυκατάστημα.

Πελάτες του πολυκαταστήματος που επικοινώνησαν με το PafosPress.com περιέγραψαν μια κατάσταση πανικού αφού αρκετός κόσμος έτρεχε να βγει έξω χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη.

Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ