20.9 C
Paphos
Tuesday, April 9, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΑΦΟΣ: Τραυματίστηκε Αστυνομικός που συμμετείχε στην καταδίωξη [φωτογραφίες]

Ατύχημα σημειώθηκε μόλις πριν από λίγο με Αστυνομικό της Ομάδας “Ζ” ο οποίος συμμετείχε στην καταδίωξη των δύο δραστών της πρωινής ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα του Ελληνικού Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Πάφου.

Η μοτοσυκλέτα του Αστυνομικού κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες την ώρα της καταδίωξης των δραστών, στη Γεροσκήπου,  ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να θυμήσουμε ότι η ληστεία διαπράχθηκε πέντε λεπτά πριν της 8 σήμερα το πρωί και αυτή τη στιγμή η Αστυνομία βρίσκεται σε συναγερμό για να εντοπίσει τους δράστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δύο δράστες οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με και με την απειλή όπλων λήστεψαν  το υποκατάστημα ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες διέφυγαν με αυτοκίνητο Toyota RAV4 χρώματος κόκκινου.

Οι δράστες όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του PafosPress.com κρατούσαν ένα κοντόκαννο όπλο και ένα G3 χωρίς γεμιστήρα.

Στο κατάστημα την ώρα της ληστείας υπήρχε και μια γυναίκα πελάτης.

Από στιγμή σε στιγμή μάλιστα αναμένεται να σηκωθεί και το ελικόπτερο της Αστυνομίας για να ενταχθεί στις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Συνεχής ενημέρωση στο PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ