Σε σοβαρή κατάσταση διακομίζεται με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com, 4χρονο αγοράκι από τη Ρωσία.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες το παιδάκι βρισκόταν με τους γονείς του σε έπαυλη στην κοινότητα Περιστερώνας όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες διέλαθε της προσοχής τους και έπεσε στη πισίνα.
Αν και η πρώτη πληροφορία έκανε λόγω για πνιγμό ωστόσο αυτό, ευτυχώς δεν επιβεβαιώνεται, αφού ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλης Ιωάννου ο οποίος επιβεβαίωσε το συμβάν ανέφερε στο PafosPress.com ότι η τελευταία πληροφόρησή είναι ότι το αγοράκι βρίσκεται στη ζωή.
Το μωρό αρχικά διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Πάφου.
Μέχρι αυτή τη στιγμή (7:45μμ) ακόμη να υπάρχει ξεκάθαρη ιατρική εικόνα της σοβαρότητας κατάστασης της υγείας του δίχρονου αγοριού.
Περισσότερα σε λίγο…