Σε Γενική και Εκλογική Συνέλευση για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του προχωρεί το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Πάφου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι θεσμικό όργανο της Τοπικής Αρχής που δημιουργήθηκε το 2001 και λειτουργεί ως μέρος του προγράμματος συνεργασίας των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου.

KORANTINA HOMES


Όπως αναφέρεται, βασικοί στόχοι του Συμβουλίου είναι να αποτελέσει βήμα έκφρασης για τη νεολαία της πόλης μας, να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των νέων στα κοινά και να συζητά και εισηγείται, προς το Δήμο Πάφου την υιοθέτηση πολιτικής για θέματα που αφορούν τους νέους σε τοπικό επίπεδο.


Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 και ώρα 6.30 μ.μ., στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια Λειτουργό του Δήμου Πάφου κα. Άντρη Χριστοδουλίδου – Τσαρτσάλη, στο τηλ. 26822854 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, καταλήγει η ανακοίνωση.