20.9 C
Paphos
Tuesday, April 9, 2024

Εγκαινιάζεται το “ΠΑΡΚΟ ΚΙΝΑΣ” στην Πάφο – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί και όσοι θα παρευρεθούν

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΡΚΟΥ ΚΙΝΑΣ» – ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤ., ΚΑΙ ΩΡΑ 7.00 ΜΜ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΧΜΕΤ ΡΑΣΙΝΤ)

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι ενόψει της εκδήλωσης των εγκαινίων του Πάρκου Κίνας, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019,το οποίο βρίσκεται μεταξύ των οδών Κάνιγγος και Μακεδονίας (οικόπεδα Αχμέτ Ρανιντ), οι παράδρομοι που οδηγούν στο πάρκο θα είναι κλειστοί για την κυκλοφορία από τις 5.00 μ.μ., μέχρι τις 9.30 μ.μ.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7.00 μ.μ. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί την οδών Κάνιγγος, Μακεδονίας και Κορυτσάς θα γίνεται κανονικά.

Οι πολίτες που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους εξής Χώρους Στάθμευσης: Α) Χώρος Στάθμευσης Σαλαμίνος ( έναντι καφετέριας coffee brands) Β) Ιδιωτικός Χώρος Στάθμευσης ( γωνία Νικόλαου Νικολαΐδη και Στασίνου) Γ) Ιδιωτικός Χώρος Στάθμευσης ( γωνία Κορυτσάς και Μακεδονίας) Δ) Ιδιωτικός Χώρος Στάθμευσης ( γωνία Χαραλάμπου Μούσκου και Τεπελενίου) Ε) Ιδιωτικός Χώρος Στάθμευσης και Χώρος Στάθμευσης Πάρκου ( επί της οδού Μακεδονίας ).

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Δήμος Πάφου προσβλέπει στην αυστηρή τήρηση των οδικών σημάνσεων και στην κατανόηση του κοινού προς αποφυγή περιττής ταλαιπωρίας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ