Εγκαινιάζεται στην Πάφο ένα ακόμη σύγχρονο έργο- Εμπλουτίζεται η Πάφος…

Με έναν ακόμη σύγχρονο έργο το οποίο θα συμβάλει στην διατήρηση της ευπρέπειας και της καθαριότητας στην πόλη, εμπλουτίζεται η Πάφος.

Πρόκειται για το Πράσινο Σημείο Πάφου, που λειτουργεί στην οδό Μιντχάτ Πασά στο Μούτταλο και τα εγκαίνια του οποίου θα τελέσει την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 6.30 μ.μ. ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει Αγιασμό από τον Πανιερότατο Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο, παρουσίαση του έργου από τον Δημοτικό Μηχανικό Νεόφυτο Ζαβρίδη, χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Εκμετάλλευσης Χώρων Διάθεσης ή Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων Επαρχίας Πάφου, Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, Χαιρετισμό από την Αναπληρωτή Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών Έφη Ξάνθου, Ομιλία από τον Υπουργό Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστα Καδή, Αποκάλυψη αναμνηστικής πλάκας, καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το σύνολο φλάουτων του Μουσικού Σχολείου Πάφου και ανοιχτή δεξίωση.

Το Πράσινο Σημείο λειτουργεί καθημερινά, εκτός Κυριακής, με τα εξής ωράρια:

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τίς 8.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα, Τετάρτη από τις 10.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 8.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι.και δέχεται τα ακόλουθα υλικά: Αλουμίνιο, άχρηστα αντικείμενα, γυαλί, έπιπλα, θερμόμετρα, λαμπτήρες, μεταλλικά αντικείμενα, μπαταρίες, ξύλο, παιγνίδια, ογκώδη πλαστικά, πλαστικά αντικείμενα, πράσινα-κλαδέματα, στρώματα, υλικά καθαρισμού υφάσματα, φάρμακα, χαλιά, χαρτί, χαρτόνια, χρώματα και D.I.Y.

Το έργο  συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.