19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Διάσωση ζεύγους Ρώσων από τη Λιμενική- Κινδύνευσαν κάνοντας σανίδα με κουπί στον Ακάμα

Σοβαρό κίνδυνο να πνιγεί διέτρεξε σήμερα το μεσημέρι ζεύγος Ρώσων, μόνιμων κατοίκων Κύπρου, όταν διασκέδαζε κάνοντας σανίδα με κουπί (SUP-Stand Up Paddle) στη θαλάσσια περιοχή Πόλεως Χρυσοχούς- Ακάμα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com .

Οι δυο Ρώσοι οι οποίοι διαμένουν στη Μονή Λεμεσού επισκέφθηκαν σήμερα την περιοχή για να απολαύσουν την αγαπημένη τους συνήθεια. Δίχως να το καταλάβουν και λόγω του αέρα οι δυο Ρώσοι, γύρω στα 30, βρέθηκαν μακριά από την ακτή γύρω στα 4 ναυτικά μίλια με αποτέλεσμα να καλέσουν σε βοήθεια.

Η κλήση για περιστατικό έκτακτης ανάγκης λήφθηκε στην Λιμενική Λατσιού λίγα λεπτά πριν τη μία και αμέσως άνδρες του Σώματος βγήκαν ανοικτά με την άκατο “Αγία Ειρήνη” για να διασώσουν το ζεύγος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Ρωσίδα, η οποία πανικοβλήθηκε, ξέσπασε σε κλάματα όταν έγινε η διάσωση και οι δυο νεαροί δεν είχαν λόγια να ευχαριστήσουν τους Αστυνομικούς της Λιμενικής.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα χάρη στην έγκυρη παρέμβαση των μελών της Λιμενικής Λατσιού διασώθηκαν δυο άτομα που έκαναν κανόε καγιάκ στη θαλάσσια περιοχή του Ακάμα ενώ πριν πέντε μέρες πάλι χάρη στην άμεση παρέμβαση ενός μέλους της Λιμενικής Λατσιού, ο οποίος βούτηξε στο νερό, σώθηκε Βρετανός τουρίστας με κινητικά προβλήματα που έπεσε στο Λιμανάκι του Λατσιού από κρουαζιερόπλοιο. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ