Δήμητρα Γαλάνη, Νατάσσα Μποφίλιου και ορχήστρα Τσιτσάνη μάγεψαν την Πάφο

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη πλατεία Κάστρου στην Πάφο και με πέραν των 2000 θεατών, το Round Table 7 Πάφου παρουσίασε την Παρασκευή, 09 Αυγούστου, για πρώτη φορά στην Κύπρο την μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του μεγαλοφυούς και καινοτόμου συνθέτη, στιχουργού και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και σημαντικότερου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής.

Ο αντιπρόεδρος του Round Table 7 Πάφου, Γιώργος Παστρικός, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην πολυσχιδή κοινωνική και φιλανθρωπική δράση της οργάνωσης, η οποία μετρά πέραν των 30 χρόνων παρουσίας και δράσης, και ειδικά στα δύο σημαντικότερα πρότζεκτ της: την καμπάνια Access City που στόχο έχει τη βελτίωση της προσβασιμότητας και την ένταξη των Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) στην κοινωνική, την οικονομική και την πολιτιστική ζωή της πόλης της Πάφου και το νεοσύστατο ταμείο υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 με στόχο τη χορήγηση υποτροφιών για την πραγματοποίηση σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (μάστερ).

Ήταν μια βραδιά «μαγική, ονειρεμένη» με δύο σπουδαίες και αγαπημένες ερμηνεύτριες, τη Δήμητρα Γαλάνη, μια σπουδαία καλλιτέχνης που επί 40 και πλέον χρόνια πρωταγωνιστεί στο ελληνικό τραγούδι, την οποία είχε επιλέξει ο ίδιος ο Τσιτσάνης ως ερμηνεύτρια των τραγουδιών του και τη Νατάσσα Μποφίλιου, σημαντική και αγαπητή σύγχρονη ερμηνεύτρια που ξεχωρίζει για το ταλέντο της. Και οι δύο με τις καθηλωτικές ερμηνείες τους, συνοδευόμενες από μια ορχήστρα εξαίρετων μουσικών που ασχολούνται πολλά χρόνια με το έργο του Τσιτσάνη και υπό την καθοδήγηση του Μανώλη Πάππου γοήτευσαν το κοινό που τις καταχειροκρότησε.

Ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν και  έζησαν μαζί μας τη μαγεία της βραδιάς και στήριξαν έτσι το φιλανθρωπικό ταμείο του Round Table 7 Πάφου.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε επίσης προς όλους τους συντελεστές και εθελοντές της  παράστασης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Συνεργάτη & Υποστηρικτή μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, τον Μέγα Χορηγό ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και τους χορηγούς ARISTO DEVELOPERS και PAFILIA. Ευχαριστίες επίσης στο Μέγα Υποστηρικτή μας ΔΗΜΟ ΠΑΦΟΥ για όλη τη βοήθεια και στήριξη, το χορηγό φιλοξενίας ALMYRA HOTEL και τους χορηγούς επικοινωνίας μας Love FM 100.7, εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ΟΜΕΓΑ TV. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε επίσης την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, την ιδιωτική κλινική Blue Cross, την εταιρεία μεταφορών Δ. Καραβιώτης Λτδ, την εταιρεία ηλεκτρονικής πώλησης εισιτηρίων Sold Out Tickets και τον Άλεξ Ελσαμπάγ για τη διεύθυνση και οργάνωση της παραγωγής.