19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Μετά απο 12 χρόνια αυταπάρνησης μας πετάτε έξω ανήθικα, λένε οι διαχειριστές

Απάντηση στα όσα διαδραματίστηκαν τον τελευταίο καιρό σε σχέση με τη διαχείριση της παραλίας της Γεροσκήπου δίνουν με σχετική δημοσίευσή τους οι διαχειριστές το ενός απο τα φλέγοντα σημεία” οι οποίοι μετά απο δώδεκα συνεχόμενα χρόνια που είχαν τη διαχείριση σήμερα ουσιαστικά πέρνουν …”έξωση”.


Το θεωρητικά νόμιμο δεν σημαίνει πως είναι και ηθικό, αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους και υπενθυμίζουν ότι πριν δώδεκα χρόνια όταν αναλάμβαναν τη διαχείρηση της παραλίας αυτή ήταν σε κακή κατάσταση ενώ σήμερα που ο Δήμος τους την παίρνει μέσα απο τα χέρια είναι μια έτοιμη και κερδοφόρα επιχείρηση.

Στην ανακοίνωση γίνεται και λόγος για άνιση και μονόπλευρη παρουσίαση του θέματος απο τα Μέσα Ενημέρωσης, ένας ακόμη λόγος το PafosPress.com να του δώσει τη δυνατότητα να μεταφέρουν τις θέσεις τους παντού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

Αγαπητοί φίλοι του LA PLAYA

Πρόσφατα συνεδρίασε η τοπική αρχή της Γεροσκήπου και αποφάσισε να μη μας διαθέσει την παραλία που τόσο αγαπήσατε και στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια διότι λένε ότι θα την λειτουργήσουν οι ίδιοι.

Φίλοι μου,

εσείς γνωρίζετε καλύτερα απο τον καθένα πόσο κόπο και πάθος έχουμε αφιερώσει σε αυτή την παραλία εδώ και δώδεκα (12) χρόνια. Πήραμε μια παραλία, από άγριο και ερημικό τοπίο που ήταν, με πολύ δουλειά και κόπο την κάναμε γνωστή σε όλη την Κύπρο και έρχεται σήμερα ο Δήμος να μας αρπάξει το έτοιμο La Playa.

Σιγουρα η παραλία δεν μας ανήκει αλλά ούτε και στον Δήμο ανήκει, ειναι απλά διαχειριστές και ως διαχειριστές θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί και να αποφασίσουν το καλύτερο για τον κόσμο. Ναι μεν οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου φαίνονται νόμιμες αλλά το νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Διότι θα έπρεπε να μας είχαν ενημερώσει έγκαιρα και οχι στο +5 της τουριστικής περιόδου και εάν πράγματι ο σκοπός τους είναι η αξιοποίηση της παραλίας θα έπρεπε να πάρουν άλλα τεμάχια και όχι να κάτσουν στα “έτοιμα”. Φίλοι μου είναι εκπληκτικά τα όσα συνέβησαν αυτές τις μέρες, λες και ήταν κάποιοι έτοιμοι απο καιρό.

Κλειστές δημοτικές συνεδριάσεις, τι είχαν να κρύψουν άραγε, άμεση και μονόπλευρη ενημέρωση των ΜΜΕ, πουθενά δεν αναφέρθηκε ότι δημοτικός σύμβουλος χειροδίκησε και απείλησε πολίτη που νοσηλεύετε σε Νοσοκομείο και ενδειχτικο των ψεματων που ακουγονται απόψε ειναι η αναφορά οτι κτυπήθηκαν οι δημοτικοι συμβουλοι Τρακκιδης και Παζαρος, κατι το οποιο διέψευσαν με δηλώσεις τους οι ιδιοι. Και έχουμε τα πολιτικά κόμματα με ανακοινώσεις να καταδικάζουν, όχι την πρακτική κάποιων συμβούλων αλλά τους πολίτες που διεκδικούν το δίκιο τους.

Υπήρξε ένταση λόγω της εκδικητικής απόφασης της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, που ενήργησε ενάντια των συμφερόντων του Δήμου και κατά παράβαση νόμων και κανονισμών.Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την απόφαση του Δ.Σ και εν ευθέτω χρόνω θα αποκαλύψουμε αρκετά και θα καταδείξουμε τον τρόπο που ενήργησαν ορισμένοι.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ