18.9 C
Paphos
Sunday, March 24, 2024

Αρχίζει η λειτουργία Ελεύθερου Πανεπιστημίου Πόλης Χρυσοχούς 

Ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς και το Πανεπιστήμιο Κύπρου κατά τη φετινή χρονιά διοργανώνουν από κοινού σειρά διαλέξεων, με την ονομασία “Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Πόλεως Χρυσοχούς».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ. Πόλης Χρυσοχούς στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό της ευρύτερης περιοχής Πόλης Χρυσοχούς να ενημερωθεί μέσα από διαλέξεις για επιστημονικά θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Οι διαλέξεις είναι ανοικτές για το κοινό και θα δίνονται την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πόλεως.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Συνολικά, προστίθεται στην ανακοίνωση,  θα δοθούν πέντε διαλέξεις στον 1ο κύκλο. Με την ολοκλήρωση των διαλέξεων, κατά την τελετή λήξης, απονέμονται τα πιστοποιητικά παρακολούθησης στο κοινό που θα συμμετάσχει στο θεσμό κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

H πρώτη διάλεξη με θέμα «Επιτυχημένοι Κύπριοι και Έλληνες της Διασποράς που  στηρίζουν την καινοτόμα τεχνολογική έρευνα στα Πανεπιστήμια της Κύπρου με δωρεές και δικτύωση» , με εισηγήτρια την κα. Μαρία Μαρκίδου-Γεωργιάδου, Συντονίστρια προγράμματος “Cyprus Seeds”, θα δοθεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ