16.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Αρκετά βροχερή αναμένεται η εβδομάδα που μας έρχεται [διαβάστε αναλυτικά]

Σήμερα Σάββατο, ο καιρός θα είναι κατά το πλείστον κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν λίγες μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, ορεινά/ημιορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι 2-4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται 2-3 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 19 έως 21 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στη Χιονίστρα.Στην κεντρική εικόνα σας παρουσιάζουμε την 10ήμερη πρόγνωση του Kitasweather για τη Λεμεσό.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά ψυχρός. Στα υψηλότερα ορεινά πιθανόν να σχηματιστεί λίγος παγετός.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και από αργά το απόγευμα προς βράδυ, αναμένεται να αρχίσουν να παρατηρούνται τοπικές βροχές και αργότερα και καταιγίδες. Την περιοχή θα επηρεάζει μέτριο έως ισχυρό ανατολικό ρεύμα αέρα. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση σε σχέση με το Σάββατο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες, όπου στο σύνολό τους φαίνεται να επηρεάζουν όλο το νησί. Η θερμοκρασία σημειώνει πτώση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά από το βράδυ αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή μας νέο βαρομετρικό χαμηλό με βροχές και καταιγίδες.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ