24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Απονεμήθηκαν τα βραβεία στους άριστους των ΜΙΕΕΚ Πάφου [ΦΩΤ]

Εκδήλωση για την απονομή βραβείων στους άριστους φοιτητές των Μεταλυκειακών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πάφου, διοργάνωσαν τα ΜΙΕΕΚ Πάφου στην Τεχνική Σχολή Πάφου.

Σε χαιρετισμό του ο Επαρχιακός Διευθυντής των ΜΙΕΕΚ Πάφου Δημήτρης Σφικτός ανέφερε πως τα ΜΙΕΕΚ για να διαφυλάξουν το  κύρος του Δήμου Πάφου αλλά και του θεσμού, έθεσαν σαφή κριτήρια αξιολόγησης των σπουδαστών που θα επιλέγοντο για την χορηγία. Κριτήρια τα οποία συνάδουν με τους πρωταρχικούς στόχους των ΜΙΕΕΚ, που είναι, όπως είπε,  ο συγκερασμός της επαγγελματικής συνείδησης του σεβασμού με την επαρκή εκπαίδευση και τις τεχνικές δεξιότητες.

Στο δικό του χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος είπε πως η Πάφος χρειάζεται σήμερα  νέους ανθρώπους με εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για να ανταποκριθεί στις ανάγκες που προκύπτουν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς απαιτεί, όπως ανέφερε, καταρτισμένο προσωπικό, ικανό να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις των επιχειρήσεων και στην απαραίτητη προσαρμογή τους στο δύσκολο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς και σημείωσε πως τα ΜΙΕΕΚ ανταποκρίνονται σε αυτήν ακριβώς την αναγκαιότητα.

Φωτογραφίες από Δημήτρης Σφικτός

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ