Σταύρος Χριστοδούλου: Πάμε για τους επόμενους 6 βαθμούς και την αντεπίθεση του Φοίνικα

Με άδεια χέρια επέστρεψε στη βάση του ο Φοίνικας. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας έχασε από την Ολυμπιάδα εκτός έδρας με 2-1 και πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα.

Το συγκρότημα του Στέλιου Σοφοκλέους μετά από 8 αγώνες βρίσκεται στην 15η θέση με μόλις 7 βαθμούς.

Για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Φοίνικα αλλά και τη συνεχεία του πρωταθλήματος το PafosPress μίλησε με τον 26χρονο έμπειρο αμυντικό των πρασίνων Σταύρο Χριστοδούλου.

Μετά την ήττα από την Ολυμπιάδα τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Μπορεί η ομάδα να βγει από την δύσκολη θέση στην όποια βρίσκεται;

Κάναμε ένα καλό παιγνίδι στο α ημίχρονο και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ. Στην επανάληψη δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε.

Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός από όλους στην ομάδα. Δεν πρέπει όμως να επικρατήσει ο πανικός. Υπάρχουν πολλά παιγνίδια και μπορεί η ομάδα στην συνεχεία να ανακάμψει.

Το επόμενο παιγνίδι απέναντι στην Ελπίδα είναι καθοριστικό για την συνεχεία;

Έχουμε δυο συνεχόμενα παιγνίδια στην έδρα μας. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι για να αξιοποιήσουμε την έδρα μας. Ο στόχος είναι να πάρουμε 6 βαθμούς και να αρχίσει η αντεπίθεση της ομάδας. Υπάρχουν οι δυνατότητες για να το καταφέρουμε.

Από την παρουσία σου μέχρι τώρα είσαι ικανοποιημένος;

Είμαι από τους αρχηγούς της ομάδας. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο.

Τι θέλεις να πεις στους φίλους της ομάδας που είναι στενοχωρημένοι;

Δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση. Η ομάδα μπορεί να ανακάμψει. Πρέπει στα επόμενα παιγνίδια ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρόν και να μας βοηθήσει. Κάνω έκκληση να έρθουν και να μας στηρίξουν.

Κώστας Ιωαννου, αθλητικογράφος