19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ο Ανδρέας “σταύρωσε” το γαμπριάτικο κουστούμι με το κασκόλ της Ομόνοιας (βιντεο)

Ο Ανδρέας και η Ναστάζια είναι δυο νέοι άνθρωποι που πρόσφατα ένωσαν τις ζωές τους και επίσημα με τα Ιερά δεσμά του γάμου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, στις ετοιμασίες, την ώρα του γάμου αλλά και μετά το ζευγάρι απόλαυσε κάθε μοναδική στιγμή με χαρά ζώντας αυτή την ξεχωριστή και όμορφη ημέρα με τον πιο ωραίο και χαρούμενο τρόπο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην παραλιακή περιοχή Γεροσκήπου και η νύφη έφτασε στην εκκλησία υπέρλαμπρη και εντυπωσιακή με ένα επιβλητικό μαύρο Hummer.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Ανδρέας εκτός απο την Ναστάζια όμως έχει και μια άλλη εξίσου μεγάλη αγάπη. Αυτή δεν είναι άλλη απο την Ομόνοια. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην τον συνοδεύει καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του για την μεγάλη στιγμή.

Ο Ανδρέας πήρε λοιπόν το κασκόλ και όπως ζώνουν το ζευγάρι σταυρώνοντας το έπραξε το ίδιο με το κουστούμι του θέλοντας να ευλογήσει με τον πιο δυνατό τρόπο την ίδια του την παρουσία στο γάμο με τον άνθρωπο της ζωής του την Ναστάζια.

Στην πορεία ο γαμπρός μαζί με τον πρωτοκουμπάρο και τους φίλους του κρατώντας το πράσινο λάβαρο τραγούδησαν το ύμνο της Ομόνοιας- Αιώνιας λέγοντας χαρακτηριστικά το ρεφρέν που λέει “ένα στεφάνι για όλα τα παιδιά”.

Τις μοναδικές αυτές στιγμές κατέγραψε στο βίντεο που ετοιμάστηκε την ίδια ημέρα και ακολουθεί το  PHOTO PAPIS & SONS !

Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους και ας ελπίσουμε Ανδρέα ότι τώρα μπορεί και η Ομόνοια να πιάσει Πρωτάθλημα!

Αν και εσείς θέλετε να δείτε την ιστορία της ζωής σας και το γάμο σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το PafosPress.com

14-10-17 Andreas – Nastazia Same day trailer from PHOTO PAPIS & SONS on Vimeo.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ