Έφθασαν τα νέα μηχανάκια μέτρησης ζακχάρου…!

       
   

Τα νέα μηχανάκια μέτρησης ζακχάρου, τα οποία με αγωνία περιμένουν οι χιλιάδες διαβητικοί ασθενείς, βρίσκονται ήδη στα κατά τόπους Γραφεία του Διαβητικού Συνδέσμου, ανά την Κύπρο και πολύ σύντομα θα είναι και στα νοσοκομεία.

Ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τονίζει χαρακτηριστικά: “Ένα πάγιο αίτημα αλλά και απαίτηση του Διαβητικού κόσμου είναι η διάθεση στους χιλιάδες διαβητικούς ανά την Κύπρο καινούργιων συσκευών ακριβείας μέτρησης γλυκόζης, αφού δεν είναι μυστικό ότι τα υφιστάμενα δεν είχαν δικαιώσει τις προσδοκίες αυτών που τα επέλεξαν.

KORANTINA HOMES    

Με χαρά μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι τα νέα μηχανάκια ακριβείας με πιστοποιητικό iso έχουν παραληφθεί, βρίσκονται ήδη στα κατά τόπους Γραφεία του Διαβητικού Συνδέσμου, ανά την Κύπρο και πολύ σύντομα θα είναι και στα νοσοκομεία, για να βοηθήσουν τον κόσμο που πραγματικά τα έχει ανάγκη.

Εκείνο που απομένει είναι ακόμη λίγες μέρες υπομονής για να τελειώσει το παλιό απόθεμα με τις ταινίες από τα παλιά μηχανάκια και αμέσως θα διατίθενται τα καινούργια”.

Και συνεχίζει ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: “Ως Παγκύπριος Διαβητικός Σύνδεσμος, ευχαριστούμε την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας, για την επίλυση ενός σοβαρού προβλήματος, το οποίο θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ανακουφίσει χιλιάδες διαβητικούς”.