24.9 C
Paphos
Monday, April 1, 2024

ΜΑΓΕΥΕΙ η είσοδος της Πάφου – Σας την παρουσιάζουμε και από κοντά και από ψηλά! -ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ Εικόνες & Video με Drone

Αλλαγμένη εξ’ ολοκλήρου είναι πλέον η Πάφος και η καινούργια είσοδος της πόλης πανέτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της αλλά και την νέα χρονιά το 2019.

Η είσοδος της πόλης η οποία ολοκληρώθηκε δυο μήνες πριν από τους αρχικούς προγραμματισμούς είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή και ακόμη εντυπωσιακότερη αν την δεις από ψηλά.

Φωτογραφίες: Μάριος Δ. Ιγνατίου © 2018

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το PafosPress.com βρέθηκε στην νέα είσοδο της πόλης και με τη χρήση drone σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε την καινούργια εντυπωσιακή εικόνα της Πάφου.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Φαίδωνας Φαίδωνος μιλώντας στο PafosPress.com ανέφερε πως η νέα είσοδος της Πάφου παραπέμπει στην είσοδο στην πόλη των σπουδαίων ψηφιδωτών, την Πάφο του Πολιτισμού και της Ιστορίας.

Η διακεκομμένη μορφή της ψηφίδας δείχνει το λιμάνι της πόλης αναφέρει ο κ. Φαίδωνος όπου βρίσκεται η σπουδαία οικία ψηφιδωτών του Διόνυσου.

Τα ψηφιδωτά της Πάφου, συμπλήρωσε, είναι τα πιο σπουδαία στην Κύπρο και απο τα σπουδαιότερα στην Ευρώπη και τον κόσμο και εμείς θέλαμε μέσα από το καλοσώρισμα μας να παραπέμπουμε τον επισκέπτη εκεί.

Η είσοδος αναμένεται, σύμφωνα με τον κ. Φαίδωνος,  τις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση του γρασιδιού καθώς και άλλων φωτιστικών.

Το νέο δημιούργημα της Πάφου, «Διαμόρφωση του Τερματικού Κυκλικού Κόμβου του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου», το σχεδίασε το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Χρύσανθου Χρυσάνθου στη Λευκωσία ενώ το κατασκεύασε η εταιρεία A.N. IOANNOU CONSTRUCTION LTD. Το συνολικό του κόστος του έργου ανήλθε περίπου στο €1.329.000 ευρώ.

Βίντεο: Μάριος Δ. Ιγνατίου © 2018

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ