25.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Χωρίς ρεύμα παραμένουν από το πρωί 9 χωριά στην Πάφο και 4 στη Λεμεσό – Διαβάστε ποια

Χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν, μέχρι να εντοπιστεί η βλάβη που υπάρχει στην ηλεκτροδότηση, 13 χωριά της ορεινής περιοχής Λεμεσού και Πάφου, τα οποία από τις 9.00 το πρωί δεν έχουν ρεύμα.
Η βλάβη που προκαλεί τα προβλήματα αυτά δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, παρά το ότι συνεργεία της ΑΗΚ βρίσκονται στην περιοχή από το πρωί και προσπαθούν να εντοπίσουν το τι φταίει για τη διακοπή.
Όπως μας αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος ηλεκτροδότησης των χωριών αυτών, μιας και η μορφολογία του εδάφους και οι περιοχές δεν είναι πολύ εύκολα προσβάσιμες για να υπάρχει εύκολος τρόπος ηλεκτροδότησης σε περίπτωση βλάβης.
Αυτό, με απλά λόγια, μεταφράζεται σε μια μοναδική επιλογή για τους κατοίκους των χωριών αυτών, που δεν είναι άλλη από το να κάνουν υπομονή, μέχρι να βρεθεί η βλάβη και να επιδιορθωθεί.
Ωστόσο, δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο το πότε θα γίνει αυτό κατορθωτό, καθώς “είναι πάρα πολύ δύσκολο να εντοπιστεί η βλάβη, είναι ορεινή η περιοχή, είναι δύσκολο να βρουν το σημείο», όπως σημείωσε η κα Παπαδοπούλου.
Οι περιοχές που παραμένουν χωρίς ρεύμα είναι: Όμοδος, Βάσα Κοιλανίου, Άρσος, Μαλλιά, Αρμίνου, Σαλαμιού, Πραιτώρι, Άγιος Ιωάννης, Άγιος Νικόλαος, Κέδαρες, Φιλούσα, Μέσανα και μικρό μέρος των Μανδριών.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ