19.9 C
Paphos
Wednesday, March 27, 2024

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Προχειρότητα και ανευθυνότητα στους χειρισμούς Φαίδωνος βλέπει το επιτελείο Χρυσόμηλου

Για προχειρότητα και ανευθυνότητα στην χωροθέτηση και λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην Πάφο καταγγέλνει τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος με ανακοίνωσή του το επιτελείο του υποψήφιου Δήμαρχου Πάφου, Άκη Χρυσόμηλου.


Μετά τις καταγγελίες του ηλεκτρολόγου του Δήμου Πάφου αλλά και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PafosPress.com σε σχέση με το εσπευσμένο κλείσιμο του Χριστουγεννιάτικου χωριού χθες βράδυ μετά απο παρέμβαση της Αστυνομίας, λόγω μη εξασφάλισης των σχετικών αδειών απο τις αρμόδιες υπηρεσίες το χωριό, σήμερα στην Πάφο ξέσπασε μεγάλος θόρυβος για τις διαδικασίες που προηγήθηκαν αλλά και τις διαδικασίες που παρακάμθηκαν.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η ταχύτητα σκοτώνει

Προχειρότητα και ανευθυνότητα στην χωροθέτηση και λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Πάφο

Δυστυχώς, ο απερχόμενος Δήμαρχος απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι μπροστά στην εξυπηρέτηση της προσωπικής του ατζέντας δεν υπολογίζει τίποτα και κανένα. Παρά τις υποδείξεις υπηρεσιακών του Δήμου και σχεδόν του συνόλου των Δημοτικών Συμβούλων, προχώρησε σε χωροθέτηση του Χριστουγεννιάτικου Χωριού σε μη ασφαλή περιοχή, μέσα σε εργοτάξιο και χωρίς να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες άδειες για την ασφαλή λειτουργία του.

Αποτέλεσμα, για τρεις μέρες τα παιδιά που επισκέφτηκαν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, να διατρέχουν κίνδυνο αφού για τις εγκαταστάσεις και τα παιχνίδια δεν έγιναν οι απαιτούμενοι έλεγχοι και δεν εξασφαλίστηκαν οι απαιτούμενες από την νομοθεσία εγκρίσεις.

Μετά από καταγγελίες που έγιναν στην αστυνομία από γονείς, ο Δήμαρχος υποχρεώθηκε να δώσει οδηγίες για κλείσιμο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού μέχρι να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Δυστυχώς η βιασύνη του απερχόμενου Δημάρχου να χρησιμοποιήσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στην προεκλογική του καμπάνια, τον οδήγησαν σε βεβιασμένες και λάθος αποφάσεις.

Οι δημότες της Πάφου παρακολουθούν έκπληκτοι και ανήσυχοι τις απαράδεκτες ενέργειες του κ. Φαίδωνος που αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά τον ετσιθελισμό, την προχειρότητα και την ανευθυνότητα με την οποία λειτουργεί ο κ. Φαίδωνος.

13/12/2016

Εκλογικό Επιτελείο Άκη Χρυσόμηλου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ