18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Υπόθεση βιασμού 23χρονης στην Πάφο: Λήψη καταθέσεων και εντατικές έρευνες – Τι αναφέρει η συγκάτοικός της

Με εντατικούς ρυθμούς η Αστυνομία Πάφου  επιχειρεί να εξιχνιάσει την υπόθεση του βιασμού σε βάρος αλλοδαπής στην Πάφο  με την λήψη καταθέσεων, ωστόσο η φίλη της και συγκάτοικος της με την οποία διασκέδαζαν προηγουμένως δεν φέρεται να επιβεβαιώνει απόλυτα τους ισχυρισμούς της.



Η νεαρή Βρετανίδα που εργάζεται σε τουριστικό πρακτορείο και διαμένει σε διαμέρισμα με μια Γερμανίδα και μια Βελγίδα που εργάζονται στο ίδιο πρακτορείο κατήγγειλε βιασμό της από δυο Ελληνοκύπριους.

Η 23χρονη Βρετανίδα είχε μεταβεί χθες βράδυ με την Βελγίδα συνάδελφο της σε μπαράκι στην Αγίου Αντωνίου όπου γνώρισαν τους δυο άνδρες τους οποίους προσκάλεσαν στο διαμέρισμα τους για ποτό λίγο μετά τα μεσάνυχτα όπως παραδέχονται και οι δυο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Γερμανίδα κοιμόταν στο δωμάτιο τους και τα δυο ζευγάρια κατέληξαν στα άλλα υπνοδωμάτια του διαμερίσματος όπου τελικά η Βελγίδα προτίμησε να κοιμηθεί διώχνοντας τον  άντρα που είχε γνωρίσει λίγη ώρα προηγουμένως.

Ο άντρας αυτός, όμως, όπως κατήγγειλε η Βρετανίδα, κατέληξε στο δωμάτιο της όπου και την βίασε μαζί με τον δεύτερο Ελληνοκύπριο.

Η Βελγίδα φίλη της δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει απόλυτα τους ισχυρισμούς της λέγοντας στην Αστυνομία ότι στο μπαράκι η Βρετανίδα είχε μεθύσει και παρά τις προτροπές της να φύγουν η Βρετανίδα επέμενε να καλέσουν στο διαμέρισμα τους , τους άνδρες που γνώρισαν μόλις χθες βράδυ .

Η 23χρόνη αναμένεται να εξεταστεί στο Νοσοκομείο από την ιατροδικαστή  Αγγελική Παπέτα .

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ