18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Τώρα και η TUS airways στην Πάφο- Σύνδεση Πάφου με Haifa και Τέλ Αβίβ, πιθανότατα και Αθήνα  

 

Σε συνέχεια των επαφών της ΕΤΑΠ(Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου) με την Αεροπορική εταιρεία TUS airways, έχουμε ενημερωθεί επίσημα μόλις σήμερα ότι η TUS Airways θα χρησιμοποιήσει το διεθνές αεροδρόμιο Πάφου ως ΗUB δηλ, αεροδρόμιο “σταθμό” που θα καλύπτει την περιφέρεια και γειτονικές χώρες. 

Η αεροπορική εταιρεία TUS airways αρχίζει δρομολόγια από την Haifa προς Πάφο, αυτό το καλοκαίρι με 4 εώς 6 πτήσεις εβδομαδιαίως, ενώ τον χειμώνα  θα συνεχίσει με 2-4 πτήσεις επίσης εβδομαδιαίος. Επιπρόσθετα  στον προγραμματισμό της για το καλοκαίρι 2017 η TUS θα πραγματοποιεί πτήσεις από Τέλ Αβίβ προς Πάφο,  2-4 φορές την βδομάδα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στους σχεδιασμούς της αεροπορικής εταιρείας TUS είναι επίσης στους επόμενους μήνες η πιθανή δρομολόγηση πτήσεων από και προς Αθήνα καθώς και από άλλες γειτονικές χώρες.

Η ΕΤΑΠ Πάφου χαιρετίζει την εξέλιξη αυτή και επισημαίνει ότι πλέον η αγορά του Ισραήλ  καλύπτεται σχεδόν πλήρως αεροπορικός ενώ η TUS με το υφιστάμενο μοντέλο λειτουργίας της είναι αρκετά υποσχόμενη στο να συνδέσει την Πάφο και με άλλες κοντινές γειτονικές χώρες κυρίως της Μεσογείου και της μέσης ανατολής σε μια ολόχρονη βάση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ