19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Τρέλα με το Pokemon Go και στην Κύπρο- Κάτω οι servers με το καλημέρα!

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η σύνδεση με τον εικονικό κόσμο των χαριτωμένων τεράτων είναι προβληματική.


 

Από το μεσημέρι του Σαββάτου το Pokemon Go, το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας για φορητές συσκευές που έχει τρελάνει τον πλανήτη, είναι πλέον επισήμως προσβάσιμο και από την Κύπρο. Η σχετική εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές μέσω των αντίστοιχων app stores, όπου πλέον εμφανίζεται κανονικά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μόνο που λόγω της μεγάλης ζήτησης από όλο τον κόσμο οι servers του παιχνιδιού δυσκολεύονται όπως φαίνεται να ανταποκριθούν και η σύνδεση είναι μάλλον αδύνατη για τους περισσότερους. Όπως προκύπτει από δημοσιεύσεις χρηστών στα social media, το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την Κύπρο, αλλά είναι γενικευμένο.

Το πρόβλημα φαίνεται ότι έχει προκύψει από την παράλληλη διάθεση του παιχνιδιού σε άλλες 26 χώρες (μεταξύ των οποίων και η Κύπρο) και την προσπάθεια σύνδεσης μεγάλου αριθμού νέων παικτών.

Τις προηγούμενες ημέρες το κατέβασμα του app και η είσοδος στον εικονικό κόσμο των Pokemon ήταν εφικτή μέσω VPN παρακάμψεων, ωστόσο όπως διαπίστωναν όσοι έσπευσαν να αναζητήσουν τα φανταστικά τερατάκια, η λειτουργία του παιχνιδιού δεν είχε άμεση σχέση με το πραγματικό περιβάλλον.

Η παγκόσμια τρέλα με το Pokemon Go έχει αποφέρει ήδη τεράστια κέρδη, ανεβάζοντας κατά 10 δισ. δολάρια την αξία της Nintendo, η οποία διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Πίκατσου και των υπολοίπων Pokemon.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ