21.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Τεχνόπολις 20: Δωρεάν καλοκαιρινά εργαστήρια, θερινό σινεμά και ρεσιτάλ κιθάρας

Το Τεχνόπολις 20, έχει ετοιμάσει ένα γεμάτο Ιούλιο με ποικίλες δραστηριότητες, με εργαστήρια animation, θερινό σινεμά και ένα ρεσιτάλ κιθάρας.

Δωρεάν καλοκαιρινά Εργαστήρια Animation, Τέχνης & Θεάτρου για παιδιά 
Τέσσερα δωρεάν εργαστήρια, δείγμα των ολόχρονων εργαστηρίων που αρχίζουν τον Σεπτέμβριο: Εργαστήρι Δημιουργίας Κινουμένων Σχεδίων με την Παναγιώτα Μιχαήλ, Εργαστήρι Τέχνης “Οι Μικροί Ζωγράφοι” με την Χαρά Παπαδοπούλου και Θεατρικό Παιχνίδι με την Παυλίνα Φλεβοτομά.

Εργαστήρι Animation, Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 4-5μ.μ.
Εργαστήρι Θεάτρου, Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 5-6μ.μ.
Εργαστήρι Τέχνης, Δευτέρα, 11 Ιουλίου, 4-5μ.μ.
Εργαστήρι Θεάτρου, Δευτέρα, 11 Ιουλίου, 5-6μ.μ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Θερινό σινεμά στον κήπο  
Αρχίζουν απόψε οι καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου, στον υπαίθριο χώρο του Τεχνόπολις 20 με την ταινία του Πανίκου Χρυσάνθου και Νιαζί Κιζίλγιουρεκ «Το τείχος μας» (1993), το οποίο παρουσιάζει ανθρώπινες ιστορίες Κυπρίων στις δύο πλευρές της διαχωριστικής γραμμής, σε μια περίοδο κατά την οποία η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο κοινότητες ήταν αδύνατη.

«Το τείχος μας» του Πανίκου Χρυσάνθου & Νιαζί Κιζίλγιουρεκ
Απόψε, Τρίτη 5 Ιουλίου, 8:30μ.μ.
Είσοδος: €3

Το ντοκιμαντέρ «ανακαλεί οπτικά ντοκουμέντα κι αφήνει ανθρώπους, που η ιστορία πέρασε πάνω από τη ζωή τους σαν οδοστρωτήρας, να μοιραστούν με τον θεατή την εμπειρία τους. Είναι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, χωρισμένοι σε μια διχοτομημένη Κύπρο, αλλά ενωμένοι στον ίδιο πόνο.» Με αγγλικούς υπότιτλους.

Ρεσιτάλ κιθάρας με τον Δημήτρη Ρεγγίνο
Παρασκευή, 8 Ιουλίου, 8μ.μ.
Είσοδος: €10 / €6 (μαθητές)

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει έργα Κυπρίων Συνθετών από τον Κύπριο κιθαρίστα Δημήτρη Ρεγγίνο, έναν διεθνή εκτελεστή, ο οποίος έχει βραβευτεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του, σε διάφορους διεθνείς διαγωνισμούς. Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στο «Στούντιο» του Τεχνόπολις 20, ένα πρώην τηλεοπτικό στούντιο που για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί για κονσέρτο.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έργα των Δημήτρη Ρεγγίνου, Κεμάλ Μπέλεβι, Ευαγόρα Καραγιώργη, Φαίδρου. Καβαλλάρη, Γιώργου Κάρβελλου και Νικόλα Οικονόμου.

Απαραίτητη η προκράτηση εισιτηρίων στο 70002420.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ