19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Τεράστιο βήμα για την Aristo Developers- Νέο γραφείο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η Aristo Developers, ηγετική εταιρεία στον τομέα ανάπτυξης γης στην Κύπρο, στα πλαίσια του συνεχώς εξελισσόμενου αναπτυξιακού της προγράμματος, διεύρυνε πρόσφατα το δίκτυο γραφείων πωλήσεων και εκπροσώπησης της στο εξωτερικό με την ίδρυση ενός νέου γραφείου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι, την μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που αποτελεί και το μεγαλύτερο εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό κέντρο της χώρας.

Το νέο γραφείο της Aristo Developers στεγάζεται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης και φιλοξενείται στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Millennium Plaza Hotel στην γνωστή για την αίγλη της στον επιχειρηματικό κόσμο, λεωφόρο Sheikh Zaed.

Το γραφείο στελεχώνει μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών διασφαλίζοντας την συνεχή εξυπηρέτηση και υποστήριξη του πελατολογίου αλλά και των συνεργατών της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Έχοντας ήδη παρουσία με δικά της γραφεία σε Κύπρο, Ελλάδα, Κίνα, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Aristo Developers συνεχίζει δυναμικά να επεκτείνει της διεθνείς της δραστηριότητες προσελκύοντας συνεχώς νέους αγοραστές και επενδυτές στην αγορά ακινήτων.

Με μια επιτυχημένη πορεία  πέραν των 37 χρόνων, περισσότερες από 265 αποπερατωμένες αναπτύξεις στο ενεργητικό της, 50 νέα έργα σε εξέλιξη, και αρκετές νέες αναπτύξεις υπό μελέτη η Aristo Developers πρωτοπορεί για άλλη μια φορά στον τομέα της προβάλλοντας την χώρα μας στο εξωτερικό.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ