21.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Συντριβή αεροσκάφους με 6 επιζώντες

Την συντριβή αεροσκάφους που κατευθυνόταν στην Κολομβία ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας.

Ένα αεροσκάφος με 81 επιβαίνοντες συμπεριλαμβανομένης και μίας ποδοσφαιρικής ομάδας από την Βραζιλία, συνετρίβη στην κεντρική Κολομβία, σύμφωνα με τη σελίδα των υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας.

Εξι άτομα επέζησαν της συντριβής του αεροσκάφους που μετέφερε την ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας Chapecoense κοντά στην πόλη Μεντεγίν της Κολομβίας, ανακοίνωσαν οι αρχές της πολιτικής αεροπορίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

«Επιβεβαιωμένο. Το αεροσκάφος CP2933 μετέφερε την ομάδα ChapecoenseReal. Οπως φαίνεται, υπάρχουν επιζώντες», έγραψε στο Twitter η αρχή του αεροδρομίου José Maria Cordova.

Η οδική πρόσβαση στο σημείο της συντριβής, που βρίσκεται σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το Μεντεγίν , δεν είναι δυνατή λόγω «των μετεωρολογικών συνθηκών», σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου.

«Όπως φαίνεται το αεροσκάφος έμεινε από καύσιμα», δήλωσε στο AFP ο Ελκίν Οσπίνα, δήμαρχος της κοντινής πόλης Λα Σέχα προσθέτοντας ότι σωστικά συνεργεία βρίσκονται επί τόπου και τα ιατρικά κέντρα της περιοχής ετοιμάζονται να δεχθούν τους τραυματίες.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Chapecoense δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση. Οι ποδοσφαιριστές της μετέβαιναν στο Μεντεγίν για να αντιμετωπίσουν την Atletico Nacional στον τελικό της Copa Sudamericana.

Οι αρχές του αεροδρομίου Jose Maria Cordova του Μεντεγίν ανακοίνωσαν ότι το αεροσκάφος είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου για βλάβη στα ηλεκτρικά συστήματα, το οποίο ελήφθη από τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου.

proxy

Πηγή: .sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ