15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Συναντήσεις επιχειρηματιών και επαγγελματικών φορέων Πάφου – Ισραήλ

Ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο της Β’ Τελετής Αδελφοποίησης με το Δήμο Herzliya, που θα πραγματοποιηθεί στην Ισραηλινή πόλη στις 30 Μαρτίου 2017, οργανώνει σειρά επαφών μεταξύ επιχειρηματιών και επαγγελματικών φορέων της επαρχίας μας που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού και των νέων τεχνολογιών με αντίστοιχους φορείς του Ισραήλ.

 

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ανάπτυξη απ’ ευθείας συνεργασιών μεταξύ των ενδιαφερομένων φορέων, εταιρειών ή πολιτών προς αμοιβαίο όφελος και κατ’ επέκταση προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας των δύο χωρών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Πάφου, σε συνεργασία με τον αδελφό Δήμο της Herzliya, προγραμματίζει και συντονίζει επαφές μεταξύ ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων των δύο περιοχών, καθώς και συναντήσεις μεταξύ εταιρειών ή επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για συνεργασίες στον τομέα των νεοφυών επιχειρήσεων και των νέων τεχνολογιών και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο για συμμετοχή. Διευκρινίζεται ότι όλα τα συνεπαγόμενα έξοδα (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, διατροφή) θα επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Η αποστολή του Δήμου Πάφου θα αναχωρήσει την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 και ώρα 20.00 από το Αεροδρόμιο Πάφου με την πρώτη πτήση της Ryan Air προς το Τελ Αβίβ και θα επιστρέψει την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 22.00.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο Λειτουργό του Δήμου Πάφου κ. Γιάννη Άνθη στο τηλέφωνο 26822357 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ