22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Συνέβη και αυτό στην Πάφο: 3χρονο αγοράκι ενώ βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων βρέθηκε να τριγυρνάει στους δρόμους

Σε ένα πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα περιστατικό βρέθηκε χθες αντιμέτωπη η Αστυνομία Πάφου όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από πολίτη ότι 3χρονο αγοράκι περιφερόταν μόνο του στους δρόμους της Πάφου και συγκεκριμένα στη Νεόφυτου Νικολαίδη.

Μιλώντας στο PafosPress.com ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Πάφου Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε ότι γύρω στη μία μετά το μεσημέρι χθες κυριακή η Αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από πολίτη ότι εντόπισε μικρό αγοράκι να περιφέρεται μόνο του στην περιοχή Νεόφυτου Νικολαίδη και ότι ο ίδιος το είχε υπό την προστασία του μέχρι να έρθει η Αστυνομία.

Στην περιοχή έσπευσε αμέσως η Αστυνομία όπου παρά τις προσπάθιες εντοπισμού της οικογένειας του 3χρονου αγοριού αυτή δεν εντοπίσηκε με αποτέλεσμα το μικρό αγοράκι να μεταφερθεί στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου ενώ την ίδια ώρα ειδοποιήθηκε και το Γραφείο Ευημερίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου 40 περίπου λεπτά αργότερα η μητέρα του αγοριού τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνιση του παιδιού της.

Η μητέρα ανέφερε ότι η ίδια και τα τρία ανήλικα παιδιά της βρισκόντουσαν σε πολιτιστικό κέντρο στην οδό Νεόφυτου Νικολαίδη και συγκεκριμένα σε παιδικό πάρτυ και ότι δεν αντελήφθηκε αμέσως την απουσία του παιδιού της.

Ο Εκρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Πάφου ανέφερε στο PafosPress.com ότι εναντίον της μητέρας του 3χρονου αγοριού διερευνάται υπόθεση για εγκατάλειψη παιδιού αφού θα μπορούσε να τραυματιστεί και να κινδυνέψει η υγεία του.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ