17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Συγκινητικό το αντίο του Ιάσωνος, σήμερα τελευταία μέρα της εκπομπής

Με ένα συγκινητικό και ιδιαίτερα ευαίσθητο τρόπο, όπως συνηθίζει να προσεγγίζει τη ζωή άλλωστε, αποχαιρέτισε σήμερα την όμορφη παρέα του Love & Style.  


Ο Κωνσταντίνος μέσα απο αυτό το τηλεοπτικό του πέρασμα κέρδισε μεγάλες εμπειρίες, απέκτησε πολλές γνώσεις και σίγουρά έδωσε πολλά.

Αυθεντικός, ειλικρινής, πάντα ένα βήμα πιο μπροστά απο τους υπόλοιπους στα θέματα Lifestyle ενημέρωσης ο παφίτης δημοσιογράφος δεν πήρε μόνο απο την τηλεόραση αλλά έδωσε και μάλιστα περισσοτερα απο όσα πήρε.

“Σήμερα ολοκληρώθηκε ένα όμορφο ταξίδι, ένα ταξίδι που μου έμαθε πολλά και θα τα κουβαλω μέσα μου για πάντα. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου ζήσαμε μαζί την κάθε στιγμή… Ξέρετε η τηλεόραση δεν είναι ατομικό άθλημα αλλά ομαδικό και στο Sigma TV ξέρουν από πρωταθλητισμο. Ευχαριστώ το κανάλι για την ευκαιρία που μου έδωσε ακόμη μια φορά, την Γιώτα και όλα τα παιδιά της ομάδας για αυτά που περάσαμε τους 6 μήνες που ήμασταν μαζί.
Το μέλλον ανήκει μόνο σ’ αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους, δεν λέμε αντιο… λέμε απλά στο επανιδειν ❤💋❤
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ