24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Στις 26 Ιουνίου η ποινή σε 69χρονο για υπόθεση παράνομης κατοχής οπλισμού στην Πάφο

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο, παρουσιάστηκε σήμερα ο 69χρονος Ιρλανδός, μόνιμος κάτοικος Πάφου, για υπόθεση παράνομης κατοχής οπλισμού, με το Κακουργιοδικείο να επιφυλάσσει την ανακοίνωση της ποινής για τις 26 Ιουνίου.



Ο 69χρονος στην τελευταία δικάσιμο παραδέχτηκε ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Στη σημερινή δικάσιμο αγόρευσαν οι δύο πλευρές, η Κατηγορούσα αρχή, και η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, για μετριασμό της ποινής του πελάτη της .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το δικαστήριο όρισε την 26η Ιουνίου του 2017 στις 11:00 το πρωί ως την ημερομηνία που επιφύλαξε να ανακοινώσει την ποινή του.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση αρχικά η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη και της 67χρονης συζύγου του 69χρονου.

Ωστόσο, ο  Γενικός Εισαγγελέας αποφάσισε την αναστολή της ποινικής δίωξης για την 67χρονη και το Κακουργιοδικείο απέρριψε τις κατηγορίες εναντίον της κατηγορούμενης και η κατηγορούμενη απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, η Αστυνομία καταζητούσε τον 69χρονο από την Ιρλανδία ο οποίος  συνελήφθη στις 31.3.2017  μετά την άφιξη του από το εξωτερικό προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. Προηγήθηκε στις 24/3/17 έρευνα στην οικία του στην Πάφο όπου εντοπίστηκε δερμάτινο τσαντάκι, το οποίο περιείχε ένα πιστόλι στη γεμιστήρα του οποίου υπήρχαν έξι σφαίρες αγνώστου διαμετρήματος, καθώς και ένας σιγαστήρας, ένα οπλοτόξο καθώς και ένα επαναληπτικό όπλο με κομμένο κοντάκι. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ