25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Στην Πάφο χίλιοι επαγγελματίες του τουρισμού από τη Βρετανία για δύο πολύ σημαντικά συνέδρια

Τη διοργάνωση δύο πολύ σημαντικών συνεδρίων για τον τουρισμό, προσέλκυσε η Κύπρος και σχεδόν χίλιοι επαγγελματίες του τουρισμού από το Ηνωμένο Βασίλειο θα βρεθούν στην Πάφο το Νοέμβριο και Δεκέμβριο.


Κορυφαία στελέχη του Οργανωτή Ταξιδίων “Thomas Cook” και της αεροπορικής εταιρείας “Jet 1” καθώς και της θυγατρικής της “Jet 2 Holidays” θα συμμετάσχουν στα συνέδρια και εργαστήρια στην Πάφο, ενώ θα τύχουν ενημέρωσης για το τουριστικό προϊόν της Κύπρου από ανώτερους λειτουργούς του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), ο οποίος συνέβαλε στη διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτών στην Κύπρο.

Η Τουριστικός Λειτουργός του ΚΟΤ, υπεύθυνη για τη βρετανική αγορά, Μαρίνα Μυλωνά, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ότι ο οργανωτής ταξιδίων “Thomas Cook” θεωρείται ο 2ος μεγαλύτερος του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πρόσθεσε πως για το εσωτερικό συνέδριό της στην Πάφο θα αφιχθούν στην Κύπρο γύρω στους 660 συνέδρους, που είναι ταξιδιωτικοί πράκτορες, αλλά και άλλα ανώτερα στελέχη της εταιρείας.

Η κ. Μυλωνά είπε ότι “στα πλαίσια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες σε αυτό θα έχουν μονοήμερη εξόρμηση στην Πάφο, και συγκεκριμένα στο λιμανάκι της πόλης και θα να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα το τουριστικό προϊόν της Κύπρου.

“Θα γίνουν κάποιες παρουσιάσεις από πλευράς ΚΟΤ και μετά οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα ανταλλάξουν απόψεις και θα καταθέσουν εισηγήσεις”, είπε η κ. Μυλωνά.

Ανέφερε πως στο πρόγραμμα του συνεδρίου της εταιρείας “Thomas Cook” θα πραγματοποιηθούν δύο επίσημα δείπνα στις 28 και 30 Νοεμβρίου όπου και εκεί θα γίνει με τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού για προβολή της Κύπρου ως τουριστικός προορισμός, από την ίδια την κ. Μυλωνά.

Από τον ΚΟΤ στο επίσημο γεύμα στις 28/11 θα συμμετέχουν ο Μάριος Μενελάου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΚΟΤ, η κ. Μαρίνα Μυλωνά ενώ έχει προσκληθεί και αναμένεται απάντηση από τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργο Λακκοτρύπη.

Στο επίσημο δείπνο στις 30/11 θα συμμετέχουν ο Τουριστικός Λειτουργός Α`, Χρίστος Μούστρας, καθώς και η κ. Μυλωνά, ως πολύ καλή γνώστης της βρετανικής αγοράς.

Για τα δύο εργαστήρια της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας “Jet 1”, η οποία είναι η 3η εταιρεία με τις μεγαλύτερες αφίξεις στην Κύπρο, καθώς και της θυγατρικής της “Jet 2 Holidays”, η κ. Μυλωνά, είπε ότι θα βρίσκονται στο νησί 250 περίπου σύνεδροι, από την ηγετική πυραμίδα των δύο εταιρειών, της αεροπορικής εταιρείας “Jet 1”και της θυγατρικής της “Jet 2 Holidays”, η οποία ασχολείται με την διοργάνωση ταξιδίων.

Τέλος, όπως είπε η κ. Μυλωνά, στα δύο αυτά εργαστήρια θα γίνουν παρουσιάσεις για το τουριστικό προϊόν, ενώ κατά τη διάρκεια των επίσημων δείπνων στις 29/11 και 2/12 θα γίνει παρουσίαση της τουριστικής Κύπρου, με διαφάνειες και άλλο υλικό.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ