22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΣΕΞ και μετά ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ: “Το απαιτούσε η δουλειά”- Πως σχολιάζει ο κόσμος;

Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου και των SOCIAL MEDIA απο την ώρα που έσκασε η είδηση ότι συνεργάτης της Αστυνομίας έκανε σεξ με γυναίκα 39 χρόνων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) και στη συνέχεια η Αστυνομία τη συνέλαβε με την κατηγορία της πορνείας.


Το περιστατικό συνέβηκε χθες όταν άντρας, συνεργάτης της Αστυνομίας επισκέφθηκε μπυραρία σε κοινότητά της Πάφου και αφού πλήρωσε με σημαδεμένα χαρτονομίσματα των 50€ το ποσό των 100€ στον 72χρονο ιδιοκτήτη της, προχώρησε σε ερωτική συνουσία συνεύρεση με κοπέλα που εργαζόταν στην μπυραρία.

Τα σχόλια όπως μπορείτε να δείτε είναι ποικίλα και ο κόσμος το διακωμωδεί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως θα διαπιστώσετε μεταξύ άλλων γίνεται λόγο για “αναγκαιότητα” αφού σύμφωνα πάντα με τους …ευδιάθετους αναγνώστες του PafosPress.com για να σταθεί η συγκεκριμένη υπόθεση στο δικαστήριο πρέπει να υπάρχει παράπτωμα. Στην προκειμένη περίπτωση oi καταγγελίες, οπως κατά κόρον αναγράφεται, τόσο σε βάρος του ιδιοκτήτη της μπυραρίας όσο και της εκδιδόμενης νεαρής ενδεχομένως να μην μπορούσαν να σταθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης αν δεν υπήρξε η πράξη αυτή καθέ αυτή.

Το απαιτούσε η δουλειά και το επέβαλε το καθήκον μας έγραψε ένας αναγνώστης της σελίδας μας και εδώ που τα λέμε έτσι όπως μας τα εξήγησαν δεν είχε και άδικο. Όντως δύσκολο επάγγελμα τελικά αυτό του αστυνομικού.

ΠΑΦΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ