17.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

SEXY ΚΟΡΜΙ! Ο Παφίτης που “εκθρόνισε” τον Σπαλιάρα – Υπάρχουν και αποδείξεις…

Καλοκαιράκι, ζέστη, υγρασία και σίγουρα εκτός απο χαλαρή διάθεση χρειαζόμαστε και λίγο πιο light θεματάκια για να δροσιζόμαστε.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε καθημερινά λίγο πριν τα μεσάνυκτα να προσεγγίζουμε διάφορα θέματα λίγο πιο ανάλαφρα αφού είναι αποδεδειγμένο και απο τα στατιστικά επισκεψιμότητας της Google Analytics ότι οι επισκέπτες κατατάσουν τέτοιου είδους θέματα ψηλά στις προτιμήσεις τους.


 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Άλλωστε πως να το κάνουμε χρειαζόμαστε και ανάπαυλες δροσιάς μακριά απο δολοφονίες, θανατηφόρα, μαχαιρώματα και επιθέσεις αυτοκτονίας.

Σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε να σχολιάσουμε μια φωτογραφία που βρήκαμε στο Facebook και δείχνει τρεις φίλους, τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Χάρη Παναγιώτου και φυσικά τον Κωνσταντίνο Ιάσωνος.

Ο Κωνσταντίνος, συνεργάτης και του PafosPress που πλέον άνοιξε για τα καλά τα φτερά του στη Λευκωσία και πέρυσι μας καθήλωνε με τις εμφάνταστες ατάκες του στο “Ζήσε το” με την Βασιλική Χατζηαδάμου απέδειξε για πολλοστή φορά πόσο ακομπλεξάριστος είναι βγάζοντας όλο το χιούμορ που τον διακρίνει σε μια μόνο φωτογραφία.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2672016 105217 μμΌπως θα δείτε απο το σχόλιο του Χάρη Παναγιώτου, γνωστού επιχειρηματία απο την Πάφο και διεθνή με την Εθνική Κύπρου στο μπόουλινγκ ο Ιάσωνος έκλεψε και πάλι την παράσταση με την πόζα που πήρε ακόμη και απο τον Γιάννη Σπαλιάρα του οποίου οι κοιλιακοί σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητοι.

 

Το σημαντικότερο όμως, πέραν του σχολίου του Παναγιώτου, είναι τα σχόλια που ακολούθησαν στη δημοσίευση που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Ιάσωνος, έστω και με λίγη κοιλίτσα είναι πιο σέξι για κάποιους ακόμη και απο τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Διαβάστε μερικά απο τα σχόλια που έγραψαν οι φίλοι των τριών κάτω απο την ανάρτηση

Constantinos Iasonos ise apla mia theotita… an ipirxe antras theos tis omorfias sigoura tha eixe tin o4i s <3

Constantinos Iasonos και κάπως έτσι τόσα απλα και φυσικά τους εξαφάνισες ! Προσκυνώ λατρεία μου ! ?❤️

Eisai monadikos Constantinos Iasonos ????

13612123_10153830771857106_2517110844646502965_n

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ