15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Σας παρουσιάζουμε το AquaMotion και την Παφίτισσα που κάνει μασάζ στο νερό

Το AquaMotion είναι μια μορφή υδροθεραπείας, βασιζόμενη στο Watsu. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού, σε συνδιασμό με τις ήπιες, απαλές και δυναμικές κινήσεις του θεραπευτή, επιτρέπουν στο σώμα να χαλαρώσει.


Στην Πάφο αυτή τη νέα τεχνική μπορεί κάποιος να την απολαύσει και να τη γνωρίσει μέσω της θεραπεύτριας Μαρίας Γκολιομύτη του RainbowAquaMotion (ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ) 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το AquaMotion δεν είναι μόνο μια χαλαρωτική εμπειρία για το σώμα, είναι ένα βαθύτερο ταξίδι στον εσωτερικό μας εαυτό. Το μυαλό ησυχάζει αφήνοντας όλες τις αισθήσεις ελεύθερες να λειτουργήσουν και αφουγκράζεται ερεθίσματα που δύσκολα αντιλαμβάνεται στην καθημερινότητα.

Επισκεφθείτε ΕΔΩ τη σελίδα Rainbow Aqua Motion 

Κάθε συνεδρία είναι ατομική, διαρκεί περίπου 40 λεπτά και χωρίζεται σε δύο μέρη. Στην επιφάνεια του νερού και κάτω απο αυτό. Ο δέκτης έχει παθητικό ρόλο, αφού επιπλέει στο νερό, ενώ ο θεραπευτής κινεί και υποστηρίζει το σώμα του, με αποτέλεσμα μια πολύ βαθειά αίσθηση σύνδεσης και εμπιστοσύνης να δημιουργείται μεταξύ τους. Αφού δημιουργηθεί αυτή η σχέση (κυρίως στο πρώτο μέρος) ο θεραπευόμενος είναι έτοιμος να «ταξιδέψει» πιο βαθιά, αυτή τη φορά κάτω από το νερό. Νιώθει το σώμα του να κινείται ελεύθερα χωρίς βαρύτητα, τις εντάσεις να απομακρύνονται και το μυαλό του να αποβάλλει οποιοδήποτε άγχος.

Γιατί στο νερό;

Το νερό είναι η βάση μας. Στη μήτρα της μητέρας μας ξεκινήσαμε τη ζωή μας. Μέσα στο νερό ξεκινήσαμε να αναπτυσσόμαστε και εκεί είχαμε τα πρώτα μας ερεθίσματα.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από περίπου 60% νερό.

Λόγω της άνωσης, αφαιρείται από το σώμα η αίσθηση της βαρύτητας, με αποτέλεσμα να εφαρμόζονται κινήσεις που θα ήταν αδύνατες σε στρώμα ή κρεβάτι.

Επισκεφθείτε ΕΔΩ τη σελίδα Rainbow Aqua Motion 

 Ωφέλειες από μια συνεδρία AquaMotion

  • Ανακουφίζει τον πόνο στις αρθρώσεις και τους μύες
  • Μειώνει το άγχος και τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα
  • Διευρύνει την αναπνοή
  • Βελτιώνει τη στάση του σώματος
  • Εξασφαλίζει έναν καλό ύπνο
  • Ενισχύει την εσωτερική ενέργεια για ζωή
  • Προάγει την ευτυχία και δημιουργεί ευεξία
  • Αφυπνίζει το μυαλό
  • Βοηθά στην εύρεση εσωτερικής ειρήνης και ισορροπίας

Φίλοι μου, το καλοκαίρι έφτασε και το Rainbow AquaMotion βρίσκεται στην όμορφη Κύπρο!

Διωξτε το άγχος και απολαύστε μια ώρα χαλάρωσης στο νερό! 

Επικοινωνήστε με την Μαρία μέσω Facebook ή στο 96270540 για ραντεβού!

💦

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ