24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Ραμόνα Παπαϊωάννου: Το συγκινητικό μήνυμα απο το Ρίο και οι ευχές στην μητέρα της

Με ένα πολύ πλούσιο και περιεκτικό μήνυμα απο το Ρίο όπου βρίσκεται για τους Ολυμπιακούς αγώνες θέλησε η πρωταθλήτριά μας να σχολιάσει μια φωτογραφία που το Facebook της εμφάνισε στο Χρονολόγιο της και που είχε συμβεί δύο χρόνια ακριβώς πριν.


Ένας τραυματισμός που τότε έθεσε την Ραμόνα εκτός μάχης αλλά δεν ήταν αρκετός να δαμάσει την ψυχή της αφού είναι γεννημένη πρωταθλήτρια και μας το έχει αποδείξει με τα φετινά της επιτεύγματα.

Διαβάστε το μήνυμα της πρωταθλήτριά μας:

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πως τα φέρνει η ζωη…Σήμερα λοιπόν μου εμφανίζει το Facebook τις αναμνήσεις μου σαν σήμερα πριν απο δυο χρόνια και ειναι η πρώτη φωτογραφια. Ποιος θα μου το έλεγε οτι μετα απο δυο χρόνια θα βρισκόμουν στο Ρίο στους Ολυμπιακούς αγωνες, μάλλον ένας άνθρωπος ήταν σίγουρος πως οχι μονο θα αποθεραπευτω αλλα και ενα χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς θα εχω σιγουρα όριο. Ετσι και εγινε. Για ενα πραγμα που στεναχωριέμαι ειναι επειδη δεν δικαίωσα τις προσδοκίες του και το πόσο πιστεύει σε εμενα, αλλα πιστευω πως υπαρχει χρόνος μπροστά μου να τον δικαιώσω αρκεί να εχω υγεία.
Τελείωσε ακομη μια αγωνιστική σεζόν. Με ενα Παγκύπριο ρεκόρ, 2ο όριο Ολυμπιάδας και 2 ατομικά ρεκόρ, θα ήμουν λοιπόν αχάριστη αν έλεγα πως δεν ήταν πετυχημένη. Ήταν πετυχημένη χρονιά. Απέτυχα σε κάποιους προσωπικούς μου στόχους αλλά ετσι ειναι ο πρωταθλητισμός, δεν σου έρχονται παντα όπως τα θες ή όπως νομίζεις πως θα έρθουν. Ειναι και καλό καμία φορά να τρως “χαστούκια” και να μην σου έρχονται όλα εύκολα και με την πρώτη. Απόλαυσα την καθε μου στιγμη στο Ρίο και όσο και να φαίνεται παράλογο συμπεριλαμβάνω και την μεγαλη απογοήτευση που μόνη μου πρόσφερα στον εαυτό μου με τα 100μ.
Αν ήταν εύκολος ο πρωταθλητισμός θα το έκαναν πολλοί, γι’ αυτο σε αυτο το “ταξιδι του πρωταθλητισμού” όλες οι στιγμές εχουν την δικιά τους μαγεία αλλά και ξεχωριστά διδάγματα.
Σας ευχαριστω όλους παρα πολυ για τα τόσα μηνύματα που εχω λάβει, οχι μονο αυτο το χρονικό διάστημα αλλα όλη την χρονιά. Να ειστε όλοι καλά και να χαμογελάτε αληθινά!

Με μια μικρή καθυστερηση, χρονια πολλα σε όλους τους εορτάζοντες και η Παναγίτσα να σας προσέχει. Χρονια πολλα και στην μανούλα μου!!!

13934595_1227860217276108_5526444397355617343_n

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ