17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ραμόνα Παπαϊωάννου: Τι δήλωσε μετά τα 200μ η Παφίτισσα αθλήτρια- Ικανοποίηση μεν αλλά…

Εκτός συνέχειας στο αγώνισμα έμειναν και οι δύο Κύπριες σπρίντερ. Με χρόνο 23.10 η Ραμόνα Παπαϊωάννου τερμάτισε στην 35η θέση του κόσμου, ενώ η Ελένη Αρτυματά έκανε χρόνο 23.27 που την κατέταξε στην 39η θέση σε σύνολο 72 αθλητριών.


 Όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου Ηρόδοτος Μιλτιάδους, και οι δύο αθλήτριες είναι απογοητευμένες για την εξέλιξη των προκριματικών, αφού οι γρήγοροι χρόνοι της ημέρας στα 200μ. δεν επέτρεψαν σε διεκδίκηση πρόκρισης στα ημιτελικά. Και αν για την Παπαϊωάννου υπάρχει ικανοποίηση, αφού ξεπέρασε τον εαυτό της, κάνοντας ατομική επίδοση, η Αρτυματά ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένη μετά την κούρσα, αφού η ίδια περίμενε να κάνει σαφώς καλύτερο χρόνο.

«Να σταματήσω να μαζεύω εμπειρίες»
Πρώτη έτρεξε, στην 6η προκριματική σειρά, η Ραμόνα, η οποία έτσι έφτασε κοντά μας πρώτη στη μικτή ζώνη: «Εντάξει, έκανα ατομικό ρεκόρ. Σε ένα βαθμό ναι, είμαι ικανοποιημένη. Το πάλεψα όσο μπορούσα. Ήταν πολύ ψηλό το επίπεδο, το περίμενα ότι θα ήταν τόσο ψηλό. Πλέον, θέλω να σταματήσω να μαζεύω απλά εμπειρίες», μας είπε η σπρίντερ του Αντώνη Γιαννουλάκη, η οποία αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στα 100μ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

«Είμαι απογοητευμένη από τα 100 μέτρα. Ήταν σαν να μου έκλεισαν τα φώτα τη στιγμή που πάτησα στο βατήρα. Το 23.10 που έκανα σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το 11.61 που έτρεξα στο 100άρι».

Οι χρόνοι των 200μ. γυναικών ήταν ιδιαίτερα γρήγοροι. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη αθλήτρια που χρειάστηκε χρόνο για να περάσει (περνούσαν αυτόματα οι πρώτες δύο από κάθε σειρά) έκανε τη διαδρομή σε 22.69. Ο πιο αργός χρόνος που πέρασε ήταν το 22.94.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ