16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Πως θα συνεχίζει ο καιρός σήμερα;

Ασθενής χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως δυτικά και νοτιοδυτικά, ενώ σταδιακά θα επηρεαστούν και άλλες περιοχές. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα παράλια μέχρι  πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά μέτριοι 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι και μετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τρίτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ