21.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΠΩΜΟΣ: Βρέθηκε σημαδούρα του ψαροντουφεκά- Συνεχίζονται οι έρευνες (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΠΩΜΟΥ)

Ώρες αγωνίας περνούν οι συγγενείς του 31χρονου ψαροντουφεκά ο οποίος δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο νωρίς το απόγευμα μετά απο εξόρμησή του για υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή του Πωμού της Πάφου. 


Ο νεαρός ο οποίος κατάγεται απο τη Λεμεσό επισκέφθηκε την περιοχή του Πωμού νωρίς το πρωί του Σάββατου για να ψαρέψει. Το αυτοκίνητό του σύμφωνα με τον κοινοτάρχη του Πωμού, Βαγγέλη Στυλιανού ο οποίος μίλησε στο PafosPress.com βρέθηκε κοντά στο αλιευτικό καταφύγιο της κοινότητας ενώ αυτή τη στιγμή άνδρες του λιμενικού σώματος χτενίζουν στην κυριολεξία την περιοχή για να τον εντοπίσουν.

Οι έρευνες σύμφωνα με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης διεξάγονται σε τρία σημεία, σε στεριά απο περίπολα της αστυνομίας και της Πολιτικής Άμυνας καθώς και κατοίκους της περιοχής, στη θάλασσα με τη χρήση της ακάτου της Λιμενικής Ποσειδών και απο αέρος με τη χρήση του ελικοπτέρου της Αστυνομίας.

Πάντως σύμφωνα με τον κοινοτάρχη του Πωμού η τελευταία εξέλιξη στις έρευνες αφορά τον εντοπισμό σημαδούρας που πιστεύεται ότι είναι του 31χρονου δύτη η οποία βρέθηκε λίγο μετά τις 10:30μμ με τις έρευνες να συνεχίζονται και να αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι να βρεθεί ο 31χρονος.
Η ταχύτητα σκοτώνει

Ας ευχηθούμε να εξελιχθούν όλα ομαλά και να βρεθεί ο νεαρός δύτης και να είναι καλά στην υγεία του.

Ακούστε πιο κάτω τις δηλώσεις του κοινοτάρχη Πωμού, Βαγγέλη Στυλιανού στο PafosPress.com

Πηγή: PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ