18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το PafosPress.com “κέρδισε” €150.000- Τι πρέπει να προσέχετε;

Ένα οχι και τόσο καινούργιο τρόπο για να προσελκύσουν θύματα επέλεξαν ηλεκτρονικά κάποιοι επιτήδειοι. Χρησιμοποιώντας το παλιό κόλπο, ότι κάποιος “ανυποψίαστος” στην προκειμένη το PafosPress.com κέρδισε χρήματα απο λαχείο ή κληρονομιά, στέλνουν σε χιλιάδες email το μήνυμα που ακολουθεί σε μια προσπάθεια να “αλιεύσουν” θύματα.


Αφού ενημερώνουν λοιπόν τους “τυχερούς” για το ποσό που κέρδισαν δεν διστάζουν να τους ζητήσουν να κρατήσουν την πληροφορία αυτή μυστική τάχα για να προστατευτούν.

Το email το οποίο συνήθως καταχωρείται στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία αναφέρει ότι: “έχετε κερδίσει το ποσό των € 150.000. Αυτή η λοταρία διεξάγεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο και λαχειοφόρο αγορά της φετινής σεζόν πραγματοποιήθηκε στην Αφρική, πιο συγκεκριμένα στην Ακτή του Ελεφαντοστού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με αυτό τον τρόπο οι αποστολείς του συγκεκριμένου email προσβλέπουν προφανώς στο να εξασφαλίσουν στοιχεία λογαριασμών, κωδικούς ή άλλα προσωπικά στοιχεία αποκτώντας έτσι πρόσβαση στα προσωπικά μας αρχεία.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα και προσοχή μην πατήσετε κανένα σύνδεσμο ή μην ανταποκριθείτε αν λάβατε το ίδιο:

Γεια σας,

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με αυτό το email για να σας ενημερώσουμε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έχει επιλεγεί τυχαία λαχειοφόρο αγορά INTERA CORPORATION, Και έχετε κερδίσει το ποσό των € 150.000. Αυτή η λοταρία διεξάγεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο και λαχειοφόρο αγορά της φετινής σεζόν πραγματοποιήθηκε στην Αφρική, πιο συγκεκριμένα στην Ακτή του Ελεφαντοστού.

Έτσι, είχατε την ευκαιρία να δείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας επιλεγεί για να κερδίσει αυτό το βραβείο. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον δικαστικό επιμελητή ο οποίος είναι υπεύθυνος για σας δίνει τις διαδικασίες για να παραλάβετε το δώρο σας. Εδώ είναι η διεύθυνση του.

FRANCK Yoan

Δικαστικός κλητήρας

Email: [email protected]

TEL: (+225) 75 23 26 24

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σας ζητάμε να κρατήσει απόρρητα τα καλά νέα. Μην αποκαλύπτετε τις πληροφορίες σας σε ένα άλλο όφελος προσώπου.

Η κα ISABELLE CHEVALIER

Διευθυντής Λειτουργιών

Πάρτε όλα τα συγχαρητήρια του intera εταιρείας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ