18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ:Το μαγαζί του Βαλεντίνου είναι όνειρο, είναι στην Πάφο και το έφτιαξε με τα χέρια του

Η ιστοσελίδα City Free Press για να ασχοληθεί με κάτι πρέπει να αξίζει πραγματικά τον κόπο. Έχοντας την φρεσκάδα της νεανικής οπτικής αλλά και τη σοβαρότητα που δημιουργεί το Sigmalive είναι πλέον δεδομένο ότι αν σου αφιέρωση η City έστω μερικές γραμμές θα είχε κάποιο σοβαρό λόγο. Έτσι λοιπόν και το επόμενο αφιέρωμα σε ένα γήινο μικρό κρυμμένο παράδεισο στην Πάφο. Που; Στην Πάνω Γυαλιά.

Απολαύστε την περιήγηση…


Ενθουσιαστήκαμε ανακαλύπτοντας αυτό το μικρό παράδεισο σε ένα ύψωμα στο χωριό Πάνω Γιαλιά της Πάφου (κοντά στην Πόλη Χρυσοχούς, μετά την Αργάκα και πριν την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς δεξιά).
Το εν λόγω kebab house λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια κι αν κάνεις τον κόπο να πας μέχρι εκεί, αξίζει να το επισκεφτείς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το μαγαζί ονομάζεται «Val’s place» και είναι κυριολεκτικά ο χώρος του Βαλεντίνου, καθώς τον διαμόρφωσε όπως ακριβώς ήθελε.

Φύτεψε φοίνικες και διάφορα άλλα φυτά και δέντρα. Έφτιαξε ξύλινη οροφή, τραπεζάκια, καρέκλες και διακόσμησε το χώρο με δικές του δημιουργίες.

Σου προτείνουμε να κάτσεις στη βεράντα του μαγαζιού, να παραγγείλεις ένα από τα ήδη σχάρας που σερβίρει και να απολαύσεις τη μαγευτική θέα της θάλασσας και του βουνού.

Όλα όσα προσφέρει το μαγαζί, από αυγά, μέχρι λαχανικά, φρούτα, κρασί, ζιβανία και γλυκά του κουταλιού, είναι δικής του παραγωγής.

Εκεί, μπορεί κανείς να βρει επίσης διάφορα χειροποίητα προϊόντα προς πώληση, όπως σαπουνάκια και κηραλοιφές από ελαιόλαδο και μετάξι από τους μεταξοσκώληκες του Βαλεντίνου.


Μετά τις 22.00, το μαγαζί μετατρέπεται σε μπαράκι και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις για τις οποίες μπορείς να ενημερώνεσαι από ΕΔΩ.

Τις Παρασκευές ο Βαλεντίνος και η οικογένεια του αναλαμβάνουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αφού «παίζουν» οι ίδιοι ζωντανή μουσική και τραγουδούν.

Είναι ανοικτό καθημερινά από τις 10.30 το πρωί, μέχρι τις 02.00 τα ξημερώματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφώνησε στο 96511179.

Πάρε μια γεύση από το «Val’s place» και τη θέα του από τις φωτογραφίες που θα βρεις πιο κάτω.

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΜΟΥΡΟΥ, CITY/SIGMALIVE.COM

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ