21.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

 Πολυβόλο, ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου, συνέτριψε με 23-8 τη Λάρνακα…!

“Μπορούμε για το τέταρτο σερί πρωτάθλημα…!”, τόνισε ο προπονητής Κλείτος Σωτηριάδης


 

Πραγματικό πολυβόλο ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου και αποδίδοντας εξαιρετικά, σε ολόκληρο τον αγώνα, συνέτριψε με το επιβλητικό 23-8, την Λάρνακα στο κολυμβητήριο Πάφου και φανέρωσε με το καλημέρα τις ξεκάθαρες προθέσεις του, που δεν είναι άλλες από την διατήρηση των κεκτημένων στην υδατοσφαίριση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μεγάλος πρωταγωνιστής, για την Παφιακή ομάδα, ήταν ο νεοαποκτηθείς Ούγγρος  φουνταριστός χειροσφαιριστής Άνταμ Μπλακ, ο οποίος , “φιλοδώρησε” τη Λάρνακα με …οκτώ τέρματα απέδειξε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά στη γραμμή πυρός. Τα άλλα γκολ σημείωσαν τρια ο Αλέξαντρος Ζαχαριάδης και Γιάννης Ιωαννίδης, δυο ο Ραφαήλ Ναζίρης και Σπύρος Ευσταθίου και από ένα οι Παναγιώτης Σωκράτους, Αρσένης Χριστοδούλου, Θεόδωρος Ηρακλέους και ο τερματοφύλακας Νικόλας Μιχαήλ. Ειδικά το γκολ του τερματοφύλακα Νικόλα Μιχαήλ, ήταν και το πιο εντυπωσιακό, αφού σημειώθηκε από πολύ μεγάλη απόσταση, σε νεκρό χρόνο και μέσα σε πραγματική αποθέωση, από 100 ένθερμους φίλους της Παφιακής ομάδας.

Ο αρχιτέκτονας του θριάμβου, ο προπονητής Κλείτος Σωτηριάδης μας είπε: “Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι έβγαλαν στο γήπεδο αστείρευτη ψυχή και μέγα πάθος.  Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και η ομάδα μου δείχνει ικανή ότι μπορούμε, εάν συνεχίσουμε προσγειωμένα, για το τέταρτο σερί πρωτάθλημα…! Δεν πετούμε όμως στα σύννεφα και βλέπουμε μόνο το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λεμεσό, όπου θα τα δώσουμε όλα για να ζευγαρώσουμε τις επιτυχίες μας. Περιμένω και από τους οπαδούς μας να μας ακολουθήσουν και στη Λεμεσό και να σπρώξουν τους παίκτες σε μια σημαντική μας νίκη, μέχρι την επόμενη…!”.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ