19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Πετάει ο GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ- Υπέταξε και το ΑΠΟΕΛ, μια νίκη πριν τον τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας «άγγιξε» ο Green Air Παφιακός μετά τη νίκη που πέτυχε επί του ΑΠΟΕΛ με 3-0. Η ομάδα μας υπολείπεται μιας ακόμα νίκης. Η Ομόνοια μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση κέρδισε την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα με 3-0 και προηγείται στις νίκες με 2-1.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ: GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ 3-0 ΣΕΤ: (25-21, 28-26, 25-19)

Την τρίτη και καθοριστική νίκη για την πρόκριση στον τελικό πέτυχε ο Green Αir Παφιακός που με τη νίκη με 3-0 επί του ΑΠΟΕΛ στο «Αφροδίτη» που ήταν σε κακή κατάσταση πέτυχε την τρίτη νίκη και υπολείπεται άλλης μιας . Το ΑΠΟΕΛ ενισχυμένο με τον Bλάντο Κνέζεβιτς ήταν πολύ καλό στο δεύτερο σετ που έχασε στους έξτρα πόντους με 28-26 και πλέον θα διεκδικήσει τη νίκη τη Δευτέρα στη Λευκωσία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Δυνατό ήταν το πρώτο σετ με τον Green Αir Παφιακό να ελέγχει το σετ έχοντας πάντα διαφορά δυο πόντων. Οι Παφίτες ανέβασαν στροφές και προηγήθηκαν 21-18 και με τους Ασπιώτη, Βερίσιμο κέρδισαν το σετ με 25-21 και προηγήθηκαν με 1-0.

Στο δεύτερο σετ το ΑΠΟΕΛ άρχισε καλύτερα προηγήθηκε 07-10, αλλά οι «μπλε» ανασυντάχθηκαν και πέρασαν μπροστά με 15-13. Στο σημείο εκείνο πέρασε στον αγώνα ο νεαποκτηθέντας Βλ.Κνέζεβιτς από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας πήγαινε πόντο – πόντο. Τελικά, μετά από «μάχη» ο Green Αir Παφιακός κέρδισε με 28-26 και πέτυχε το 2-0. Ολόκληρο το δεύτερο σετ διεξήχθη χωρίς τον ηλεκτρονικό πίνακα που είχε πρόβλημα.

Στο τρίτο σετ ο Green Air Παφιακός ήταν ανώτερος και αφού προηγήθηκε αρχικά με 08-02 και 13-06 έλεγχε τον ρυθμό και κέρδισε με 25-19 κάνοντας το 3-0.

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Μ. ΓΚΡΕΣΙΤΣ): Ευσταθίου, Οικονομίδης, Βερίσιμο, Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Μίλεφ. – Αλλαγές: Ανδρέου.

ΑΠΟΕΛ(Γ. ΦΙΛΙΠΟΦ): Γοδόι, Βέρντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Χαλλουμής – Αλλαγές: Κνέζεβιτς. Στρεμπάκοφ, Χατζηπαύλου, Αβερκίου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ