16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΕΡΗΦΑΝΗ Η ΠΑΦΟΣ! Ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου “αγκαλιά” με το τρίτο σερί πρωτάθλημα…!

Με μια νίκη την τελευταία αγωνιστική στις 18 Ιουνίου στη Λεμεσό, απέναντι στη Μέσα Γειτονιά ο τίτλος θα έρθει και πάλι στην Πάφο και οι…σαμπάνιες θα ανοίξουν ξανά!  

Με αντίπαλο την Λευκωσία οι παικταράδες του Κλείτου Σωτηριάδη, έπαιξαν με απαράμιλλο πείσμα  και πάθος και ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους πρωτευουσιάνους.

Τα τέρματα για την Πάφιακή ομάδα σημείωσαν από δυο οι Αλέξαντρος Ζαχαριάδης, Νεπόισα Νταβίντοβιτς, Γιάννης Ιωαννίδης και από ένα οι Παναγιώτης Σωκράτους και Αρσένης Χριστοδούλου. Ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Πάφου, Κλείτος Σωτηριάδης μας είπε:

Η ταχύτητα σκοτώνει

kleit«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι έβγαλαν στο γήπεδο αστείρευτη ψυχή και μέγα πάθος και η νίκη τους ήταν δίκαιη πέρα για πέρα.

Με ικανοποιεί το γεγονός ότι οι παίκτες μου, έχουν φορμαριστεί στην πιο κρίσιμη καμπή του μαραθωνίου, γεγονός που με γεμίζει με μεγάλη αισιοδοξία, αφού είναι ικανοί να κερδίσουν κάθε αντίπαλο”.

Και κατέληξε ο Κλείτος Σωτηριάδης: “Πλέον τα ψέματα έχουν τελειώσει και στις 18 Ιουνίου θέλουμε νίκη-τίτλου απέναντι στη Μέσα Γειτονιά στη Γερμασόγεια. Με την ευκαιρία που μου δίνετε θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο της Πάφου να έρθει μαζικά  στη Λεμεσό για να σπρώξει τους παίκτες μας στην πολυπόθητη νίκη-τίτλου που θα μας δώσει και το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα…!

Το μέλλον ανήκει στην Υδατοσφαίριση που είναι ένα άθλημα που πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους τους Παφίτες, αφού μπορεί να τους χαρίσει απίστευτες στιγμές και με τα πρωταθλήματα να τους τονώσει το χαμένο Παφίτικο γόητρο, που τόσο έχει πληγωθεί».

 

“Θέλουμε νίκη-τίτλου απέναντι στη Μέσα Γειτονιά…!”, τόνισε ο προπονητής Κλείτος Σωτηριάδης

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ