18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: 2ήμερη κράτηση στους δύο 17χρονους για υποθέσεις απειλής και ναρκωτικών

Διατάγματα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον των δύο 17χρονων που συνελήφθησαν χθες για την υπόθεση της απαίτησης περιουσίας με απειλή και για υπόθεση ναρκωτικών.


Εναντίον τους διερευνάται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου υπόθεση απαίτησης χρημάτων με σκοπό την κλοπή και συνωμοσίας και από την ΥΚΑΝ υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση τελούν υπό διήμερη κράτηση από χθες ο  16χρονος χρήστης και παραπονούμενος, αλλά και ένας 20χρονος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εναντίον του 20χρονου επίσης διερευνάται υπόθεση απαίτησης χρημάτων με σκοπό την κλοπή και συνωμοσίας και από την ΥΚΑΝ υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. Εναντίον του 16χρονου διερευνάται υπόθεση κατοχής με σκοπό την προμήθεια .

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης,  της Πέμπτη  προσήλθε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ Πάφου 19χρονη από την Πάφο, μαζί με τον 16χρονο αδερφό της και τον πατέρα τους, και ανέφερε ότι την ίδια ημέρα δέχτηκε απειλές, μέσω τηλεφώνου τόσο αυτή όσο και  ο αδερφός της από άγνωστο τους πρόσωπο.

Φέρεται να ανέφερε ότι ο λόγος είναι ότι ο 16χρονος χρωστά στον άγνωστο που τους έχει απειλήσει, χρηματικό ποσό 1.800 ευρώ το οποίο προήλθε από αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Ο 16χρονος ανέφερε στις ανακριτικές αρχές ότι πριν ένα μήνα περίπου έχει προμηθευτεί κάνναβη από συγκεκριμένο 17χρονο, όπως επίσης και από κάποιο άλλο 17χρονο ο οποίος συνοδευόταν από τον 20χρονο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ