18.9 C
Paphos
Saturday, May 11, 2024

Επίθεση δέχτηκε  ζευγάρι στην Χλώρακα από κουκουλοφόρους

Ζεύγος στην Χλώρακα δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Τετάρτης από  δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με  Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 20:20 το βράδυ της Τετάρτης καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη κατοικίας  ηλικίας 51 ετών ότι ενώ βρισκόταν με την σύζυγο του κάποια στιγμή αυτή μετέβη σε  διπλανή κατοικία που διαμένει η ηλικιωμένη μητέρα της για να την φροντίσει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε λίγο μετά την αναχώρηση της συζύγου του άκουσε κτύπημα στην πόρτα και μόλις άνοιξε την είσοδο δέχθηκε επίθεση από άγνωστο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν στο κεφάλι ο οποίος φέρεται να είχε  καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα ενώ κρατούσε και ένα μεταλλικό αντικείμενο.

Η σύζυγος του που άκουσε φωνές και κατευθύνθηκε προς την κατοικία της όταν φέρεται δεύτερος κουκουλοφόρος ο οποίος ανέμενε στην είσοδο, να την κτύπησε και ακολούθως την ακινητοποίησε αρπάζοντας της και το κινητό για να μην καλέσει την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι δυο δράστες αναζητούσαν χρήματα, και δεν εντόπισαν οτιδήποτε εξαφανίσθηκαν χωρίς να κλέψουν κάτι από την κατοικία, όπως διαφάνηκε από τις προκαταρκτικές εξετάσεις . Τους δύο φερόμενους δράστες ανέμενε τρίτο πρόσωπο που οδηγούσε μικρό όχημα  με το οποίο διέφυγαν.

Ο 51χρονος παραπονούμενος ιδιοκτήτης της κατοικίας μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και στο πρόσωπο και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου που διενήργησαν εξετάσεις ενώ συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Την  υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ