21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Σε απευθείας δίκη το ζεύγος για παράνομη κατοχή οπλισμού

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο παραπέμφθηκαν το ζεύγος  κάτοικοι Πάφου για την υπόθεση της παράνομης κατοχής οπλισμού.



Το Κακουργιοδικείο συνεδρίασε σήμερα  στην Πάφο. Στη σημερινή δικάσιμο οι συνήγοροι υπεράσπισης του ζεύγους ζήτησαν παράταση χρόνου προκειμένου  οι πελάτες τους να απαντήσουν παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Ως εκ τούτου το δικαστήριο διέταξε  όπως η διαδικασία συνεχιστεί  στις 30.5.2017 στις 09:00 το πρωί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το ζεύγος αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα ο 69χρονος και η 67χρονη παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και  θα εμφανίζονται σε αστυνομικό σταθμό μία φορά την εβδομάδα .

Ο 69χρονος υπόγραψε εγγύηση ύψους 70 χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή ενώ η 67χρονη σύζυγος του εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, η Αστυνομία καταζητούσε τον 69χρονο από την Ιρλανδία ο οποίος  συνελήφθη στις 31.3.2017  μετά την άφιξη του από το εξωτερικό προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου διενήργησαν το απόγευμα της 24ης Μαρτίου έρευνα  βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία 69χρονου στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία της συζύγου του 69χρονου, ηλικίας 67 ετών από την Αγγλία αφού αυτός απουσίαζε στο εξωτερικό, εντοπίστηκε ένα δερμάτινο τσαντάκι το οποίο περιείχε ένα πιστόλι στην γεμιστήρα του οποίου υπήρχαν έξι σφαίρες αγνώστου διαμετρήματος καθώς και ένας σιγαστήρας.

Εντοπίστηκε επίσης ένα οπλοτόξο καθώς και ένα επαναληπτικό όπλο με κομμένο κοντάκι.

Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια από τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου .

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ