21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ-ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Οδηγός “θέρισε” πάσσαλο και εξαφανίστηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένα ξύλινο πάσσαλο “θέρισε” στην κυριολεξία λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ της Παρασκευής ένας οδηγός στην Κισσόνεργα της Πάφου όταν το αυτοκίνητο του προσέκρουσε βίαια σε αυτόν αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε. 


Το περιστατικό συνέβηκε σε κατοικημένη περιοχή χωρίς ιδιαίτερη μάλιστα κίνηση και σε πολύ κοντινό σημείο απο τον κύριο δρόμο, τη λεωφόρο Χρήστου Κκέλη, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να βγουν έντρομοι στον δρόμο αλλά και να διερωτούνατι πως μπόρεσε ο οδηγός να αναπτύξει τόσο μεγάλη ταχύτητα σε μόλις 20 μέτρα απο την στροφή με αποτέλεσμα να κόψει τον πάσσαλο και τα σύρματα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με τους γείτονες ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος, σαν έκκρηξη με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν και να βγουν έξω για να ακούσουν ένα αυτοκίνητο να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα και να απομακρύνεται απο το σημείο και ακολούθως να διαπιστώσουν ότι ο ξύλινος πάσσαλος της CYTA που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο είχε κυριολεκτικά κοπεί απο τη ρίζα του.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και απο τις φωτογραφίες του PafosPress.com η αποκοπή του πασσάλου καταμαρτυρεί ότι η σύγκρουση που προηγήθηκε ήταν ιδιαίτερα σφοδρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή δεν γνωρίζει κανένας σε ποια κατάσταση είναι η υγεία του ενώ επι τόπου βρίσκονται και άνδρες της Αστυνομίας Πέγειας οι οποίοι εξετάζουν την υπόθεση.

Πηγή- Φωτογραφίες: PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ