25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ο Στέλιος χρειάζεται τη βοήθειά όλων μας για να ζήσει (ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ)

Μια τεράστια αλυσίδα ανθρωπιάς στήθηκε στην Πάφο τις τελευταίες ημέρες όπου φίλοι και γνωστοί του συμπολίτη μας Στέλιου Λαζάρου 39χρονών, ο οποίος είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και καταβάλλουν μια γιγάντια προσπάθεια για να τον βοηθήσουν να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς προβλήματα.


Ο Στέλιος δυστυχώς πριν ένα μήνα διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία και χρειάζεται άμεση μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Προς αυτή την κατέυθυνση λοιπόν, η οικογένεια, φίλοι και γνωστοί, κινητοποιήθηκαν και έτσι και το PafosPress.com στηρίζοντας αυτή τη μεγάλη προσπάθεια σας καλεί να κοινοποιήσετε αρχικά την είδηση παντού αλλά και να παρευρεθείτε, όσοι επιθυμούν, στις 5/01/2017 ημέρα Πέμπτη και μεταξύ των ωρών 10:00 – 16:00 στο ξενοδοχείο ΑΘΗΝΑ όπου θα γίνει δειγματοληψία για να εξευρεθεί συμβατός δότης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η όλη εκδήλωση γίνεται απο το προσωπικό και τη διεύθυνση των ξενοδοχείων Κωνσταντίνου σε συνεργασία με το σύνδεσμο Ύστερα ήρθε η Άνοιξη και σκοπό έχει να ενισχύσει την Τράπεζα δοτών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και φυσικά για να βοηθηθεί ο Στέλιος.

Η διαδικασία γίνεται μονο με σάλιο χωρίς να πάρουν αιμα. Διευκρινίζεται ότι όσοι έχουν δώσει στο παρελθόν δε χρειάζεται να ξανά δώσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία όσοι είναι μεταξύ 18 – 45 χρόνων και καλά στην υγεία τους. 

Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη, όπως αναφέρει η σύζυγος του Στέλιου, Στέλλα και δίνει δύναμη στην οικογένεια να συνεχίσει τον δύσκολο αγώνα της. 

Κοινοποιήστε το ΠΑΝΤΟΥ, ο Στέλιος μας, μας έχει ανάγκη

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ