28.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Οδηγοί “εγκλωβίστηκαν” στον δρόμο Πάφου- Πόλεως Χρυσοχούς

Εγκλωβισμένοι λόγω της κατάστασης του οδικού δικτύου έμειναν αρκετοί οδηγοί οι οποίοι κινούνταν με τα αυτοκίνητά τους στον δρόμο Πάφου- Πόλεως Χρυσοχούς. 

Οδηγός ο οποίος επικοινώνησε με το PafosPress και ο οποίος βρίσκεται στο αυτοκίνητό του σταθμευμένος στην άκρη του δρόμου ανέφερε ότι αρκετοί άλλοι οδηγοί έχουν ακινητοποιήσει τα οχήματά τους μη μπορώντας να οδηγήσουν ούτε να επιστρέψουν προς το παρόν λόγω του παγετού κάτι για το οποίο δεν είχαν καμιά ενημέρωση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, απο πλευράς αστυνομίας.

Βρισκόμασταν στο δρόμο καθοδόν για την Πόλη, συμπλήρωσε, δεν ακούσαμε και δεν ξέραμε ότι υπήρχε παγετός και δεν υπήρχε ούτε αστυνομία στον δρόμο να μας προειδοποιήσει για το γεγονός μέχρι που επικοινώνησαν μαζί μας συγγενείς που το είδαν στο διαδίκτυο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα πάντα με την πιο πάνω μαρτυρία σε μια περίπτωση οδηγός ο οποίος βγήκε εκτός δρόμου λόγω παγετού έμεινε “κολλημένος” σε χωράφι και περιμένει οδική βοήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καράμπολα πέντε αυτοκινήτων και χιονόπτωση στην Τσάδα

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας ολισθηροί δρόμοι λόγω παγετού στην Επαρχία Πάφου είναι οι πιο κάτω:

Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς
Παναγιάς – Στατού – Αγίου Φώτιου
Παναγιάς – Κύκκου
Πάφου – Κανναβιού
Παναγιάς – Ασπρογιάς – Κανναβιού

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ