17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Μαγεία οι καταρράκτες σε κοινότητα της Πάφου – Δεν είναι τα Λουτρά του ‘Αδωνη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Βρίσκονται τριάντα λεπτά απο το κέντρο της Πάφου ομως αναμφίβολα αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε ένα απόγευμα ή ένα πρωινό και να κάνετε μια βόλτα μέχρι το χωριό Κρήτου Τέρρα για να τους απολαύσετε. 


Οι καταρράκτες της κοινότητας βρίσκονται λίγο έξω απο το χωριό, 5-10 περίπου λεπτά με το αυτοκίνητο απο την Πλατεία με ένα σχετικά καλό δρόμο απο μπετόν ο οποίος θα σας οδηγήσει απο μόνος του για να τους βρεις έχοντας στη διαδρομή τις απαιτούμενες σημάνσεις.

Στον “πρώτο τερματισμό” βρίσκεται ο μικρός καταρράκτης με ένα σχετικά μικρό αλλά ικανοποιητικό και σίγουρα αρκετ;ά καλά οργανωμένο εκδρομικό χώρο με παγκάκια και την ανάλογη υποδομή για τα σχετικά (πάγκους, τραπέζια, χώρο για σούβλα κ.ο.κ.) και απο εκεί με πεζοπορία ενός χιλιομέτρου συναντάτε τον μεγάλο καταρράκτη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η διαδρομή αλλά κυρίως ο τελικός προορισμός θα σας αποζημιώσουν στο έπακρο αφού μια βόλτα στην ύπαιθρο της Πάφου η οποία θα έχει τελικό σημείο αναφορά τα τιρκουάζ νερά της λίμνης η οποία σχηματίζεται μπροστά στον καταρράκτη σε συνδυασμό με τον μαγευτικό ήχο του νερού που τρέχει και το κελαήδημα των πουλιών σίγουρα θα σας δώσουν άλλα δέκα χρόνια ζωής το ελάχιστο.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ