21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Δύο συλλήψεις σε σχέση με το θαλάσσιο ατύχημα

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση του χθεσινού θαλάσσιου ατυχήματος, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο τουριστών στη θαλάσσια περιοχή της Πάφου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 


Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη των θαλασσίων σπορ και το χειριστή του σκάφους.

Στο μεταξύ σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται  ο 34χρονος τουρίστας ο οποίος μεταφέρθηκε χθες διασωληνωμένος στο  Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε  ότι ο άντρας φέρει υποσκληρίδιο αιμάτωμα και κατάγματα γνάθου και πλευρών και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Στο ίδιο ατύχημα τραυματίστηκε και 25χρονη νεαρή. Η 25χρονη υπέστη κάταγμα ρινός και θλαστικό τραύμα παρειάς. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως εκτός κινδύνου και κρατήθηκε στο ΓΝ Πάφου κυρίως για προληπτικούς λόγους .

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να διακριβωθούν  τα αίτια της πρόκλησης του ατυχήματος σε συνεργασία και συντονισμό των μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, της Λιμενικής Αστυνομίας και του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας.

Το θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε χθες  γύρω στις 12.45  το μεσημέρι,  όταν δύο αλλοδαποί τουρίστες ένας 34χρονος και  μια 25χρονη, ενώ επέβαιναν σε ενοικιαζόμενο θαλάσσιο σκάφος αναψυχής  και βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του λιμανιού της Πάφου, κατά την έναρξη της διαδικασίας για να πετάξουν με αλεξίπτωτο και ενώ το σκάφος βρίσκονταν ανοικτά του λιμανιού της Κάτω Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αλεξίπτωτο έπεσε στη θάλασσα μαζί με τους δύο τουρίστες.

Μια μεταλλική δοκός χτύπησε και τους δύο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ